general

Obligatiile si drepturile angajatilor cand lucrezi la Yahoo

In lumea in care sportul este o prezenta din ce in ce mai putin remarcata in vietile oamenilor se cunosc efecte care sa scoata in evidenta impactul stilului de viata. Unii sunt conditionati de locul de munca ceea ce face ca si anagajatorul sa aiba partea sa de contributie. Pentru cei de la Yahoo totul a devenit o cerinta pe termen lung. Cum un astfel de loc de munca implica sedentarism, multe ore din zi petrecute in fata calculatorului a impune ore de sport este partea compensatorie.

In mod concret Yahoo isi doreste sa creasca calitatea locului de munca, sa devina mai apreciat si o data cu asta aduce preocuparea pentru stilul de viata sanatos cu ajutorul sportului. Mai exact, acestia vor oferi posibilitatea angajatilor de a se inscrie in acest program, oferindu-le o bratara care sa monitorizeze ritmul. De la alimentatie la calorii, de la pasii facuti intr-o zi la ritmul cardiac aceasta bratara este destul de populara pe piata. Primita gratis de la angajator aceasta bratara costa aproximativ 140 de dolari.

Insa nimic nu vine fortat mai cu seama cand pot exista exceptii. Este un program in care se vor putea inscrie angajatii de la Yahoo insa la libera alegere de a face asta. Ca si cerinta a programului, ceea ce ar putea echivala cu lista de indatoriri a angajatilor. In acest sens acestia trebuie sa mearga pe jos 160 de kilometri per total in maximul de 30 de zile. Cum se va face aceasta activitate raportata la fiecare zi poate tine de flexibilitatea programului pentru fiecare caz insa cert este ca se doreste aceasta performanta pentru fiecare angajat.

Motivat sa faca asta, cu nevoia care primeaza avand in vedere stilul de viata impus de locul de munca ceea ce cei de la Yahoo propun este o metoda de a echilibra lucrurile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *