general

Dusurile rare iti fac pielea mai frumoasa?

Educati intr-un spirit corect al igienii stim ca a face dus este necesarul zilnic, daca nu se impune prin natura cazului, fiind insa de cat de multe ori pe zi se necesita din perspectiva fiecarei persoane. Insa dermatologii sustin contrariul, spre uimirea tuturor.

Pentru ca secretam necesarul pentru organismul nsotru se intampla si cand vine vorba de piele. Cu flora si uleiuri naturale secretate se pare ca fiecare dus pe care il facem afecteaza. Organismul duce practic la o „lupta” in a secreta din nou aceleasi substante. Astfel ca, daca ar fi sa urmam sfatul unui dermatolog din acest punct de vedere dusurile mai rare, pana la unul pe saptamana este de ajuns si indicat chiar.

A devenit si un trend se pare si oricat de surprinzator ar parea 12% din englezi nu fac dus zilnic. Intr-un mod mai exact 41% din barbati si 33% din femei. Si cand vine vorba de vedete lucrurile sunt la fel de surprinzatoare. Salma Hayek de exemplu nu s-a sfiit sa spuna ca a te spala pe fata dimineata nu se afla in lista sa de interese sau de activitate de rutina. Astfel ajuta la pastrarea uleiurilor naturale la un nivel bun pentru ca pielea sa se regenereze, sa isi pastreze un ph bun. E secretul tineretii ei se pare.

Ce face ca neincrederea oamenilor intr-o astfel de teorie sa ii tina departe? Teoria in sine este sustinuta cu studiile facute care certifica acest lucru. Insa in acelasi timp nu ar trebui sa confundam lucrurile cu ideea de a renunta la dusuri. Lucrurile sunt mai greu sau deloc acceptate pentru ca este si dificil in a crea o obisnuinta din nu a face dus. Meseria impune, pielea care si-a pastrat din modul natural prin care se pastra frumoasa si cu tonus iar acum nu ne mai ramane decat sa incercam cu produse de tot soiul sa avem acea piele fina, de vis.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *