Blog general

Campanie inedita in Dubai, provocarea in lupta cu greutatea

Din ce in ce mai multi sunt cei care se lupta cu obezitatea; o data ce s-au obisnuit cu un ritm de mancare care ingrasa, o data ce au ajuns in pragul unei plafonari este destul de aproape in viitor sa se ajunga la obezitate. Determinarea este cea care lipseste? Fiecare caz este diferit insa trebuie sa se intervina cu o motivatie. In cazul celor din Dubai totul tine de acelasi lux cu care aceasta locatie ne-a obisnuit.

Gandindu-se la rapoartele ce arata numere ingrijoratoare in ceea ce priveste categoria de persoane cu probleme de greutate in Dubai s-a pornit o camapanie ce merita nu numai apreciata insa deloc de neglijat daca ne gandim la castig. Pentru fiecare kilogram pierdut se ofera un gram de aur. Si nu exista o limita deci cu cat se vor stradui mai mult cu atat premiul va fi echivalent cu o o greutate mai mare de aur.

Totul este bine stabilit intr-un concurs ce se va desfasura in curand caci in data de 16 august este deja programat marele eveniemtn de decernare a premiilor in urma probei cu cantarul in mod public. Astfel ca pentru cel sau cea care face performanta din asta locul intai va insemna o moneda de aur in valoare de peste 5000 de dolari,  20.000 de dirhami, de vreme ce locul doi si trei insumeaza cat primul insa ce se va imparti la doi.

Si nu este un efort pentru care se lupta singuri caci intr-un cadru organizat acest concurs are in vedere un program bine stabilit. Fiecare din concurenti va avea sprijin din partea medicilor, a specialistilor, va fi consiliat si i se va face un plan de consum care sa excluda din start desigur fast food-ul, mancarea nesanatoasa.

O campanie ce vine cu ineditul caci rasplata efortului este de natura sa incurajeze fara doar si poate, o campanie de apreciat si cu nerabdare de asteptat in a se vedea rezultatul.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *