Sanatate

Verdele bun la slabit

In ultima vreme tot s-au scris articole si carti referitoare la tot felul de diete si regimuri pe care ar trebui sa le tii pentru a slabi si pentru ca ale tale calorii in plus sa se topeasca pe loc, pentru a reinvia un fizic de admirat, conturat si fara pic de grasime rea.

Diete si regimuri

Insa, aceste diete si regimuri alimentare contin de cele mai multe ori verdeturi si plante care au beneficii dintre cele mai mari si mai speciale in topirea grasimii. Dar pana si aceste regimuri alimentare si abtinere de la dulciuri, grasimi saturate si acizi nu pot duce la efecte dintre cele mai stralucite fara ajutorul consumului mare de apa, a practicarii sporturilor de tot felul si a unei vointe de fier.

In cele ce urmeaza voi enumera tocmai acele verdeturi care introduse in dietele tale vor da tot ce au mai bun din ele si din natura si te vor reintroduce in randul oamenilor slabi si cu o greutate constanta.

Rozmarin

Rozamarinul este un condiment foarte bogat in uleiuri esentiale si vegetale benefice pentru sanatatea ta. Este de asemenea un foarte bun drenant si stimulant si recunoscut oriunde pentru calitatile pe care le are in tratarea tulburarilor de digestie si dezintoxicarea ficatului. Acest condiment minune si foarte aromat este recomandat in dieta femeilor insarcinate, a copiilor si a femeilor ce alapteaza.

Papadia

Aceasta planta verde care se regaseste mai mult pe campuri sau in curti poate parea destul de enervanta datorita faptului ca atunci cand incerci sa o culegi iti lasa pe mana urme verde-galbui de care nu mai poti scapa. Insa, de fapt, aceasta planta sau buruiana(cum vrei sa-i spui) este foarte potrivita pentru sirop, care odata diluat cu apa poate arde foarte repede grasimile, fiind cunoscuta pentru proprietatile sale diuretice.

Arborele de cola

Acest arbore produce un fel de fructe bogate in cafeina care stimuleaza metabolismul. Exista in comert si in farmacii pastile sau capsule cu extract de cola, care contine in mare parte cafeina, de aceea nu trebuie exagerat niciodata cu administrarea lor. Cafeina se stie ca duce la slabit si ajuta foarte mult in procesele de ardere ale grasimilor sin organism.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *