Noutati

Vacanta de vis, destinatia Venus

Nu mai este mult pana cand concediul mult visat se aproprie ca termen. Daca nu ai ales deja destinatia ar fi bine sa te grabesti caci un early bo0king vine cu un lung sir de avantaje. Si daca nu vrei o destinatie in strainatate acorda o sansa litoralului romanesc. Cu destinatia Venus statiunea are numeroase oferte de cazare. In functie de necesitati vine si decizia ta.  Ce conteaza mai mult pentru tine? Pozitia hotelului, dotarea in ceea ce priveste serviciile ca si calitate dar si ca varietate? Iata ofertele de hoteluri Venus.

Multi sunt pe langa comozi dornici sa admire si din hotel marea in apropiere, un cadru romantic care te desfata de la prima clipa a diminetii. Traiesti concediul de vis, relaxant cu privire la mare. In cazul acesta Hotel Lidia este una din optiuni, un loc modest de doua stele situat doar la 50 de metri de faleza. Cu acces direct la plaja, asta da desfatare, un hotel de 3 stele, Carmen te capteaza si prin calitatea serviciilor. Hotel Palace de 4 stele este ademenitor dar sa nu uitam ca bugetul face  mare diferenta.

Atunci cand te gandesti numai si numai la confortul tau, cand luxul este la ordinea zilei cu siguranta esti interesat de tot ceea ce depaseste 3 stele. Ai o gama variata, de la hotel club Safir la Melodia si nu numai. Cand esti modest la buzunar dar vrei totusi ceva din regimul hotelier Hotel Sanda sau Brandusa sunt populare in acest sens.

Dar cum nu numai titulatura face ca decizia ta sa fie una usoara sau mai putin, atunci cand nu te multumeste gandul sa alegi doar unde sunt locuri libere trebuie sa ai in vedere nevoile tale. Vii cu toata familia? Atunci pentru cei mici cu siguranta vrei un parc, distractie pe nivelul de categorie de varsta. Daca esti genul de persoana care cauta doar relaxarea atunci nu esti interesat de viata de noapte. Cand rasfatul de all inclusive este pentru tine partea majora uita o noua modalitate de departajare.

Dar statiunea Venus este una vasta in oferte de cazare. Multe din hoteluri au parcare privata, unele dar minimul de standard de la apa calda la grup sanitar. Cu dotari in plus vine si un pret mai ridicat dar clar motivat iar noutatea din punctul acesta de vedere poate consta in incalzirea centralizata, la piscina hotelului cu acess nelimitat, la optiunea de a avea seif in camera.

Un pic mai departe de agitatia statiunii dar intr-un loc de vis Hotel Sunquest iti ofera acea liniste deplina, ceea ce defineste un concediu in adevaratul sens al cuvantului. Intr-o nota comparativa Hotel Raluca este in inimia statiunii acolo unde simti cel mai bine pulsul locului.

Care sunt costurile? Variaza de la numarul de persoane la perioada de cazare; doar o rezervare din timp poate sa iti aduca discounturi caci in plin sezon e greu de gasit pana si locuri libere.  Popularitatea conceptului de early booking face ca ofertele atragatoare sa fie imediat indisponibile.  Si cum populariatea statiunii vorbeste de la sine nu ai motive sa nu incluzi hotelurile din Venus pe lista ta de optiuni.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *