Blog

Utilul si placutul- cum o perna iti poate incarca telefonul

Vremurile moderne ne surprind la fiecare pas astfel ca nu este de mirare ca s-a inventat perna care poate incarca un telefon sau o tableta. Power Pillow asa cum a fost numita vina in sprijinul celor care doresc sa fie comozi, sa se relaxeze si in acelasi timp sa isi satisfaca pofta de tehnologie. Si nu  numai cand vine vorba de un dispozitiv ci de doua.

Inventia se pare ca este practica. Cati dintre noi nu au patit ca la un moment dat telefonul sa isi termine bateria cand comod in fotoliu sau un pat incerci sa afli noutatile din lumea online sau sa asculti muzica? Incarcatorul este limitat in ceea ce priveste distanta, lungimea firului, ceea ce face ca Power Pillow sa devina modalitatea cea mai usoara prin care se sa imbini cele doua activitati. Cu tableta se intampla acelasi lucru.

Power Pillow este pana la urma acel doi in unu ce imbina utilul cu placutul caci este de ce nu si o perna confortabila. Un concept ce se naste din nevoia  de a face lucrurile mult mai rapid decat pana acum. Si nu este singurul de acest gen caci exista deja vesta cu casti spre exemplu, care ascunde firele si face ca totul sa fie mai practic.

Facilitand modul de lucru cu astfel de dispozitive Power Pillow are nevoie la randul sau de 1o ore pentru a-si incarca acumulatorii ce iti incarca dispozitivele dorite. Din pacate insa nu este un produs disponibil la scara larga pentru ca inventatorii ar avea nevoie de 30 de mii de dolari pentru ca aceasta sa se produca in serie. Pana atunci insa avem certitudinea ca vom avea in viitorul apropiat modalitati prin care sa ne usuram munca, viata si timpul liber de ce nu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *