general

Unde doarme copilul- in patul sau sau al parintilor?

O mare dilema apare de indata ce noul membru al familiei isi face aparitia. Contrariati de ce inseamna sa aiba grija de copil si in acelasi timp de a oferi un spatiu personal acestuia parintii cunosc marea problema in a decide unde doarme cel mic. Sa fie necesar un patut special pentru acesta? Sau poate sa doarma in patul parintilor? In egala masura vine si responsabilizarea chiar daca in cazul celui mic este prea mult spus.

In primul rand sa ne gandim ca asa cum va creste copilul asa va fi mai mereu. Sau mai bine spus ce nu se face la timp nu se mai face cum trebuie sau fara batai de cap. Asa cum este si normal copilul ar trebui sa aiba patutul sau, personal. Asta va permite parintilor sa se odihneasca cum trebuie. Insa poate ca nici nu mai conteaza acolo unde interesul maxim este pentru cel mic. Avantajul copilului? Acesta se va obisnui in mediul sau si mai cu seama ca nu va depinde numai de mama sa fie adormit. Desi totusi este greu sa simti atat de multa iubire pentru cel mic si sa nu il ai aproape mereu.

In al doilea rand trebuie sa ne gandim ca la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, se va necesita o mutare de acest gen. Cert este ca tot aici se ajunge astfel ca spcand de un chin inveti copilul cu patutul sau. Si mai cu seama pentru ca sunt atat de multe oferte si stiluri un patut ales din randul celor calitative va insemna o investitie care merita in timp. Cu alte cuvinte nu se va schimba prea curand.

Exista o intreaba industrie in acest sens; patuturile sunt prevazute cu masa de schimbat scutece, cu accesorii atractive, poate deveni usor un tarc de joaca si detaliile nu se opresc aici. Chiar merita o astfel de investitie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *