general

Un timp scurt, milioane de rezultate- ce se intampla pe internet intr-un minut

In lumea vitezei suntem din ce in ce mai surprinsi cu privire la usurinta cu care accesam informatii de oriunde in lume si din orice domeniu. Surpriza este cu atat mai mare cu cat un singur click ne tine la distanta de o multitudine de informatii. Insa intr-o oarecare masura totul a devenit o obisnuinta.

In cifre concrete cautarile pe internet surprind fara doar si poate. Intr-un timp relativ scurt, doar 60 de secunde, lumea intreaga cauta informatii si dintre cele mai variate. In momentul in care cauti pe internet motorul de cautare se straduieste sa iti arate continutul dorit in doar cateva secunde si aratand asta iti ofera cifre impresionante, raportate la numarul de secunde numarul de pagini gasite sunt de ordinul miilor.

Ce se intampla insa in 60 de secunde pe internet? Un studiu realizat in acest sens urmareste tendintele si arata ca peste 340 de postari noi sunt pe bloguri. Si asa numarul de bloguri este la o cota mare si in crestere si se pare ca in procesul de continuitate se pune accent pe postari constante. In ceea ce priveste Youtube acesta inregistreaza in acelasi timp 72 de ore de vizionare a clipurilor pe care le detine. Mai mult decat atat, Google are 2 milioane de cautari, se inregistreaza alte 70 de domenii noi iar 14 alte noi melodii sunt adaugate pentru public pe internet.

Ce se intampla pe Facebook mai ales tinand cont de faptul ca la ora actuala este cea mai populara platforma de socializare? In doar 60 de secunde se inregistreaza nu mai mult sau mai putin de 1,8 milioane de likeuri, 350 GB de date si 41 de milioane de fotografii sunt adaugate.

Intr-un sir asemanator pentru cele mai populare programe si platforme se pare ca sunt 1,4 milioane se minute petrecute pe Skype, 270,000 de postari pe Twitter si nu mai putin de 15 mii de cantece descarcate.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *