Noutati Realitatea

Un selfie de nota 10

Ca tot este moda selfie-urilor ar trebui sa stii la ce metode sa apelezi pentru ca acea fotografie sa fie una reusita. Lasa la o parte acum ce inseamna subiectivitatea si preferinta pentru fotografiile cu tine si tine cont de nevoia de a retusa pe unde se poate ceea ce nu ai stiut din tehnica.

Un selfie de nota 10, desi este o interpretare subiectiva, se poate obtine tinand cont de mici detalii precum:

  1. Lumina din jurul tau. Cel putin ai nevoie de ea la nivelul fetei pentru ca s-ar putea sa para destul de urat la nivelul chipului tau. Asadar, ai grija de lumina de asa natura cat sa fie la linia capului tau. Desigur, vei spune ca este mai usor sa treci fotografia prin transformari care sa iti ofere echilibrul necesar.
  2. Camera frontala este cea care ar trebui sa te ajute sa iti dai seama de ceea ce este in jurul tau. Pentru ca este destul de deranjant sa expui o fotografie care prezinta mizeria din jur sau pur si simplu aspecte prea personale pentru ca toata lumea sa le vada.
  3. Indreapta camera insa mai sus de nivelul capului. Este un truc destul de usor care te ajuta sa nu iti ingrasi fata fara motiv. Cu alte cuvinte asta te ajuta sa nu iti adaugi ceva gusa chiar daca nu o ai, te ajuta sa tii un echilibru cand vine vorba de armonia trasaturilor la nivel de fata si nu numai.
  4. Fii natural/a. Poate ca un truc care sa faca dintr-un selfie un look impecabil este tocmai ideea in sine de a fi natural. Asta te va scoate fara trasaturi chinuite asa ca prefera sa fii tu si atat.
  5. Nu forta nota si fa un selfie care pur si simplu spune ceva. Si cele de grup sunt mai apreciate de regula.

Si…zambiti!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *