Noutati

Un prieten lanseaza un portal de anunturi

Am vorbit de foarte multe ori pe blog pana acum de bani facuti prin intermediul internetului, bani veniti din online. Am totusi un prieten care incearca marea cu degetul, si care a investit ceva banuti, o suma destul de importanta pentru mine zic eu, pentru el poate  nu, intr-un portal de anunturi auto, similar cu AutoVit sau AutoMarket. Adica a stat asa si s-a gandit el ce nisa sa aleaga si a ales tocmai sa-si faca un portal de anunturi auto.

Merge omul dezamagit de rabla din garaj si cauta anunturi masini de vanzare sau poate foloseste ziarul sa vada ce masini noi sau second hand se incadreaza in bugetul sau. Sau, poate chiar cauta o metoda de promovare a anuntului propriu de vanzare. Portalul care presteaza serviciile enumerate 3 randuri mai sus numeste  http://autodel.ro si vorbesc de el tocmai pentru ca vreau ca acesta sa creasca si sa se dezvolte, pentru ca e facut de un programator sufletist,  pentru un administrator la fel serios.

Online-ul romanesc are nevoie de cat mai multe astfel de initiative, pentru ca doar astfel se poate dezvolta. Din pacate piata auto din Romania a scazut drastic, datorita taxelor peste taxe puse de guvern, gen taxa de timbru, vechea taxa de poluare redenumita. Apropo de greutati, o sa ii fie destul de greu prietenului meu ce administreaza sa urce in cautari in google pe unele cuvinte ce au o concurenta destul de mare, precum anunturi auto, vanzari masini…

Ideea e ca fiecare om isi pune sperante in munca pe care o face. Amicul meu a investit pana acum 800 E in website. Nu pot decat sa ii urez succes si dupa ce o sa iasa din varianta beta, sa va recomand portalul si dumneavoastra, fidelilor mei cititori.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *