general

Un parc definit prin inedit

Cand mergi in vacanta esti obisnuit sa te plimbi, sa vizitezi muzee si parcuri, sa cunosti noi locuri, sa aduci un plus la bagajul tau de cunostinte. Dar cu siguranta ca nu te astepti sa vezi un intreg parc de exponate nud. Se intampla in Coreea de Sud, in parcul denumit si simbolic Loveland.

Istoria sa incepe in urma cu ceva ani, in 2004, cand deschis pentru public acest parc s-a dorit a fi modern. Cu o nota indrazneata in acest sens stilul a venit sa sparga tiparele in ceea ce priveste viata intima, subiectul tabu pentru multi. Fiind o zona turistica, intens colindata s-a considerat ca va deveni celebru instant. Asta pentru ca ceea ce face parte din expunerile de statui toate vizeaza aria nudului si al dragostei intr-un mod profund si explicit aratat turistilor ce ii trec pragul.

Ajungand la acest capitol desigur ca se face  o selectie asta in primul rand de  la categoria de varsta pana la cei care pudici din fire si cu religia o noua caracteristica de baza sa refuze o asemenea plimbare si atractie. Minorii nu sunt acceptati insa pentru ca s-au gandit la toate se pare ca s-a amenajat si un parc de distractii pentru cei mici care isi gasesc ocupatie pana cand adultii isi termina turul in parcul Loveland.

Ce vei gasi aici? Loveland este destul de bogat astfel ca poti gasi  statui impresionante in dimensiuni, nuduri desigur, cupluri si pe alocuri totul asezonat cu sex shopuri. La fiecare pas exista o noua reprezentatie, o noua pozitie, un nou cuplu. Si pe cat de interesat pe atat de variat, cu nu numai umanul exploatat ci si categoria de animale. Totul inedit, futurist, modern si cu o tematica iesita din comun insa originala. Sexul vinde, sexul aduce chiar si ca discutie un zambet pe fata deci de ce nu ar putea fi o modalitate de exploatare turistica.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *