general

Un drum corect ales in viata

rascruce-de-pomIncepi sa-ti gatesti cina de unul singur in fiecare seara, fara sa folosesti cuptorul cu microunde doar pentru a incalzi ceva. Esti capabil sa iti gatesti ceva mai mult decat niste cartofi prajiti sau sa iti faci o omleta. Nu ai devenit tu un fel de al doilea Jamie Oliver sau o a doua Martha Stewart, insa te pricepi de minune sa gatesti ceva bun si sa fie si comestibil, pentru care sa te bucuri mai apoi de gust.

Iti permiti sa iti cumperi o sticla de vin in loc de a-ti cumpara o cutie de astfel de sticle de vin sau de bere. Chiar daca nimic nu iti aminteste mai tare de o vineri seara din timpul studentiei, in camin, cand petreceai timpul cu cele patru sau cei patru colegi de camera, apreciezi faptul ca acum nu mai esti nevoit sa cumperi o cutie de astfel de sticle de bautura, in schimbalegand sa-ti achizitionezi o sticla buna de vin decat acele beri la doza.

Castigi suficienti bani incat sa te mai poti rasfata din cand in cand. Poate ca nu se intampla in fiecare saptamana, insa de abia astepti sa vina acele dimineti de sambata in care sa mergi la un salon bun de cosmetica si sa-ti faci manichiura si pedichiura, in niste culori pe care erai demult pregatita sa le incerci, si nici nu te simti foarte vinovata legat de asta, pentru ca meriti si tu un rasfat din cand in cand, mai ales ca este vorba despre proprii tai bani.

Ai inceput sa fii din ce in ce mai fericit si multumit de propria viata, si de drumul pe care ai luat-o, dar mai ales pentru faptul ca esti independent si nu trebuie sa mai ceri de la parinti bani sau sa te milogesti pe la rude pentru niste bani de buzunar. Acum nu doar ca ai bani sa-ti platesti cheltuielile cu noul apartament, insa mai ai si ceva resurse pentru a te bucura de mici placeri.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.