Blog general

Un blog de top, un blog de valoare

Cum faci o diferenta intre bloguri, cum faci o selectie cand poate la randul tau ai dori sa recomanzi la randul tau un blog? Desigur ca va prima calitatea, continutul si ceea ce la un moment dat a fost de folos pentru tine. Blogdetop.net este cel care inca de la bun inceput iti sugereaza calitatea insa nu numai dupa un nume sugestiv vei face o apreciere. Desi isi merita numele pe deplin nu este un criteriu definitoriu.

Ce vei gasi aici? Acest blog are de toate, insemnand articole pe categorii de la lifestyle si pana la stiri, o diversitate in aspectele pe care le impartaseste. Se bazeaza pe interesantul cazului, pe faptul ca suntem prea incarcati de stiri de tot soiul, cu articole ce se repeta ca si poveste. Tocmai ceea ce aduce nou acest blog este partea de noutate, de originalitate. De fiecare data este un alt aspect care iese in evidenta, o alta perspectiva, o noua idee decat ceea ce stiai pana acum.

La ce se refera aceste aspecte? La articole care vizeaza toate categoriile; afla cum ne influenteaza muzica trista, de ce se sacrificau animalele in numele credintei, despre tatuajele cu porumbei, despre fructul dragonului si nu in cele din urma beneficiile consumului de secara. Si pentru ca este un blog de top asa cum numele ii sugereaza vine si cu recomandari a ceea ce inseamna calitatea in informare. Afla cateva bloguri care se regasesc pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de cote inalte ca si repere de calitate.

Dezbate cazurile de stiri cum este si falimentul Detroit-ului si care sunt efectele adverse ale platformelor de socializare.  Sunt lucuri pe care nu le stii sau despre care s-a tot spus insa nu intr-o asa maniera, ca si cand se pune punctul pe „i”. Si cand te-ai convins de toate acestea o singura accesare iti va dezvaluie in concret toate acestea.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.