Blog

Uite asa se fac afacerile

Catarina MiglioriniDaca nu va spune nimic numele Catarina Migliorini, atunci va spune cum a reusit sa scoata foarte multi bani cu ajutorul corpului. Nu si-a vandut corpul sau cine stie ce alte minunatii va ganditi, dar era pe punctul sa o faca atunci cand si-a scos virginitatea la bataie pentru as ajuta familia ( asa se spune ).

Cum a aparut anuntul pe internet, au inceput si ofertele sa apara, lucru foarte bun pentru ea ca si-a facut o imagine foarte buna. A impresionat lumea ca vrea sa se vanda sa isi ajute familia si punctul doi ca arata de destul de bine.

Si cum era de asteptat, o revista dedicata adultilor a facut o oferta de nerefuzat, chiar daca se spune ca a primit si 30.000 euro sa isi vand virginitatea, ea a ales sa pozeze in PlayBoy si asa a castigat destul de bine si a ramas virgina.

Acum a devenit celebra si cu siguranta ofertele pentru „darul” ei o sa dubleze, daca nu tripleze. Deci uite asa se fac afacerile 🙂 Pornesti cu nimic si ajungi cu mii de euro in cont doar ca iti arati partile intime.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *