Trucuri

Tratamente importiva caderii parului

In ziua de astazi nu este deloc usor sa ai girja de parul si de aspectul fizic. Nu spun acest lucru pentru ca nu ar fi destul de multe posibilitati din punctul de vedere al cosmeticelor ci din cauza hranei atat de daunatoare pe care o consumam. Traim intr-o lume a bolii as putea sa spun pentru ca din ce in ce mai multe probleme apar si cele mai multe par sa porneasca din cauza unui stil de viata nesanatos.

Femeile au grija de parul lor si incearca sa faca astfel incat acesta sa fiecat mai frumos, mai stralucitor si mai bogat. Se intampla de multe ori sa ne confruntam cu caderea parului si sa  nu stim care este motivul.

Exista anumite remedii care ne pot ajuta sa scapam de caderea parului. In primul rand, am putea sa vorbim despre ginseng-ul care are efecte miraculoase pentru par.

Biotinoyl tripeptide-1 este un compus natural cunoscut si sub numele de Procapil, eficient impotriva alopeciei si subtierii parului. Aceasta substanta fortifica firul de par, producand un efect anti-ageing in interiorul foliculilor.

S-a demonstrat ca biotinoyl tripeptide-1 este extrem de eficient in fortifierea celulelor din radacina firului de par, prevenind astfel pierderea prematura a parului. De asemenea, acest compus imbunatateste circulatia la nivelului foliculilor si revitalizeaza firul de par.

Pe langa aceste lucruri exista destul de multe remedii naturale care functioneaza in caderea parului. In cazul in care auziti prea multe remedii trebuie s aincercati ceea ce se potriveste tipului de par. Daca o prietena buna foloseste un anumit produs si nu mai are probleme cu caderea parului nu inseamna ca acest lucru se va intampla neaparat si la tine. Remedierea consta in tipul de par. Nu aveti acelasi tip de par ca sa functioneze la fel.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *