Blog

Totul despre antibiotice

Cand ne imbolnavim, avem o durere, suntem raciti sau altele, dam buzna la medicamente. Acest lucru are numeroase consecinte si efecte secundare. Daca consumam antibiotice chiar daca nu avem nevoie vom face organismul sa fie rezistent la bacterii. Astfel, organismul va deveni imun la antibiotice. Sa nu mai discutam de afectiunile care apa la nivelul ficatului in momentul utilizarii de medicamente. De aceea, m-am gandit sa va ofer cateva sugestii de antibiotice naturale care cu siguranta sunt mai putin nocive decat cele sub forma de capsule. Iata care sunt:

Argintul Coloidal este recunoascut inca de foarte mult timp ca fiind un antibiotic foarte puternic si foarte eficient. El distruge in toatalitate chiar si cei mai letali agenti patogeni. Avantajul consumul de argint coloidat este faptul ca este fatal pentru bacterii in timp scurt de timp fara sa aiba actiuni toxice asupra organismului.

Uleiul de oregano este un alt antibiotic natural foarte eficient. El ataca bacteriile patogene si nu le distruge pe cele folositoare. Mai mult, este folosit si foarte eficient ca si antifungic si antiviral, fiind mult mai puternic decat antibioticele de pe piata. El are un continut de 70% de carvacol si este foarte eficient.

Echinaceea a fost si ea foarte utilizat de-a lungul timpului pentru tratarea infectiilor. Ea este foarte eficienta pentru ranile deschise, infectiile sangvine, difteri si boli cauzate de infectii bacteriene.Mai mult, ea este foarte folosita pentru combaterea virozelor si a racelilor distrugand si cele mai periculoase bacterii.

Mierea de manuka este din nou un atibiotic foarte puternic, natural si foarte eficient in tratarea infectiilor. Are o consistenta si un gust asemnator mierii de albine si omoara cele mai puternice bacterii patologice. Este foarte eficienta chiar si in cazul infectarii cu MRSA sau bacteria care mananca carnea. Specialistii spun ca acest antibiotic nu dezvolta rezistente a organismului, a pielii sau locului pe care a fost aplicata mierea de manuka.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *