Blog general

Tot ce-i mai bun pentru cel mic

Orele de somn sunt sfinte. O stim cu totii. Si nu numai ca si program de somn insa patul, salteaua, perna conteaza pentru ca somnul sa fie odihnitor. Se pare ca mai degraba conteaza calitatea si nu cantitatea. Daca pentru un adult asa sta situatia pentru cei mici este de asemenea important. Si cum parintii se straduiesc sa ofere ce e mai bun copilului lor un patut este ales cu mare grija. Se doreste un un patut bebe bun si asta se va defini printr-o serie de aspecte.

Patutul pliabil este doar unul din acele exemple care incanta. Pentru ca nicaieri nu este mai bine ca acasa. Si confortul celui mic primeaza. In cazul in care vei avea deplasari cel mic nu va trebui sa se acomodeze in alt loc. Usor de strans insa asta nu inseamna ca este de o simplitate in dotari. De asemenea patutul care poate fi si tar de joaca este mai mult decat util caci incorporeaza dotarile necesare pentru varii activitati.

Ca tot vorbeam de dotari un patut bun este cel care aduce numeroase posibilitati. Spre exemplu la inceput cel putin cand copilul nu are stabilitatea capului este dificil sa isi schimbi scutecele daca nu este vorba de o suprafata intinsa. Astfel ca o masa speciala in acest sens este atasata de patut. Daca o prima parte, superioara, se foloseste ca patut partea inferioara poate deveni foarte usor un loc de joaca. Cei mici sunt plini de energie si curiosi astfel ca se necesita o supraveghere atenta la fiecare pas, de unde si siguranta parintilor cand cel mic este intr-un spatiu special amenajat.

Adaptat la ceea ce inseamna lumea copiilor patutul este prevazut si cu accesorii vizuale si sonore, atractive atat pentru joaca cat si pentru a linisti si a contura un cadru perfect pentru somn. In aceeasi categorie se inscrie si copertina pentru ca nici macar soarele, lumina din incapere sa nu deranjeze pe cel mic.

Exact asa cum si-ar dori fiecare dintre noi un somn cu adevarat linistit inseamna grija pentru fiecare detaliu ce ar putea sa faca o diferenta. Cu atat mai mult pentru cel mic un patut bun inseamna mai mult decat rezistenta acestuia si un material calitativ.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *