Blog Trucuri

Top preferinte in materie de rochii de seara

Rochiile de seara sunt tot mai apreciate in randul celor care inca mai mentin o eticheta a unor evenimente. Asa se face ca in plin sezon de nunti si petreceri de acest gen doamnele au o preocupare intensa in ceea ce priveste o astfel de tinuta. Exista colectia de rochii de seara online care sa usureze munca de cautare insa ramane si chestiunea de gust in cele din urma.

Top preferinte

Un prim tipar de rochie de seara este cea neagra. De fapt acest concept se aplica oricum, in orice moment din zi si la orice eveniment. Asadar, the little black dress este salvarea ta cand nu stii efectiv cu ce sa te imbraci. In plus, te prezinta usor mai slaba, cu armonie in dimensiuni. Negrul este cel cu care nu dai gres, niciodata. Ai putea spune acelasi lucru despre alb insa la o nunta nu se preteaza ca invitat sa porti asa ceva.

O a doua tipologie se refera la rochiile cu decolteu. Acestea sunt sexy fara doar si poate si parca nu egaleaza cu nimic. Sunt de regula o alegere in randul celor care, clar, au ce arata si mai cu seama pentru a echilibra aspectul unei rochii cand aceasta este lunga, poate chiar si cu maneci lungi.

Dar optiunile dintre cele mai populare nu se opresc aici. Ca si tipologie in materiale dantela castiga detasat. Este un tip de material elegant, cel care se poate preta a fi potrivit pentru o rochie lunga, scurta, de culori vii sau sobre, nici nu conteaza. De asemenea, se preteaza a fi un material potrivit indiferent de varsta, de categoria purtatoarelor din acest punct de vedere.

Rochiile drepte, mai ales daca sunt de linie medie, rochii vaporoase daca este vorba de un eveniment pe timp de vara, rochii cu asimetrie pentru cele cu un stil modern sunt rand pe rand alte si alte preferinte. Fiecare in parte are un stil dorit insa dincolo de preferintele de acest gen tine de modul in care adaptam stilul la evenimentul la care urmeaza sa participam.

Unii ar spune ca de vina pentru dilemele de acest gen sunt optiunile tot mai multe. Cu toate acestea, fericirea doamnelor este aceea de a avea tot mai multe tipologii si implicit posibilitatea de a purta la un moment dat o alta si alta rochie.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] chiar si la cele mai mici preturi, incat nu trebuie sa faci eforturi pentru a arata superb intr-o rochie lunga, scurta, mulata, cu spatele gol sau cu un decolteu superb. Croiala rochiilor de seara este unica, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.