general

Tipologii de dragoste

Am auzit prea multe lucruri neplacute despre barbati, cum ca se cred superiori femeilor, ca sunt aroganti sau ca se uita prea mult la fotbal…

In ciuda acestui lucru, ii iubim si nu putem trai fara ei. Fiecare femeie are nevoie de un barbat care sa stie sa le aprecieze, sa le iubeasca asa cum sunt, sa le ofere momente de neuitat, sa le trezeasca in fiecare dimineata zambind. De ce sa iubim un barbat?

In primul rand a iubi un barbat inseamna a avea capacitatea de a schimba lumea in ochii tai si ai lui. Iubirea consta in alegerea sufletului care il striga pe al tau, care are nevoie neconditionata de el. Iubirea nu poate fi descrisa in cuvinte. Sentimentele sunt foarte puternice si foarte profunde si de aceea nu putem explica concret ce este iubirea. Doar o persoana care a iubit cu adevarat, poate confirma acest lucru.

Am tot auzit ca o persoana iubeste doar o singura data in viata. Este adevarat? Ei bine, acest lucru este adevarat dar intr-o oarecare masura. Exista persoane care au iubit, s-au atasat de o anumita persoana si nu mai vad o alta niciodata. De asemenea, vorbim despre mai multe categorii de iubire. Exista prima iubire, care dupa cum tot am auzit, nu se uita niciodata, mai apoi iubirea care leaga doi parteneri pe viata. In adolescenta, cand avem parte de prima iubire, avem impresia ca aceasta o sa dureze o vesnicie si ca nu se va termina niciodata. Sigur, foarte rare sunt cazurile in care doi tineri raman impreuna din adolescenta pentru toata viata.

Sentimentele difera in functie de varsta. La fiecare varsta simtim o altfel de iubire. In tinere este o iubire profunda si nebuna, in timp ce dupa o anumita varsta exista mai mult respect decat dragoste. De aceea, fiecare lucru trebuie trait la timpul lui cu intensitate.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *