Blog

Timpul petrecut eficient

In lumea actuala internetul joaca un rol important in desfasurarea activitatii. Totul s-a mutat in lumea online si mai cu seama cand se adauga si placerea din timpul liber de a naviga pe intenet ajungem sa petrecem cea mai mare parte din timp online. Un ultim test realizat scoata la lumina ca romanii sunt fruntasi intr-un top al celor care utilizeaza internetul. Ne aflam pe locul doi in urma ucrainenilor cu peste 18 ore petrecute online in fiecare saptamana.

Cei care ne depasesc sunt la cateva ore in plus pentru fiecare saptamana si suntem urmati de turci cu o mica diferenta de timp. Pentru fiecare categorie exista cate un fruntas astfel ca grecii spre exemplu sunt cei care scriu cel mai mult pe bloguri in timp ce bulgarii vin cu o medie mare a celor care utilizeaza apelul online prin diferite tipuri de programe.

Pe o pozitie atat de inalta la timpul petrecut pe internet romanii au dat de gustul acestuia. Este adevarat ca ne usureaza viata, ca vine cu o serie de facilitati in modul de a gasi informatie intr-un timp util, acces si solutii pentru o multitudine de activitati zilnice. Iar cand vine vorba de partea personala blogurile si platformele de socializare fac ravagii, sunt o incantare si o dorinta de a accesa cel putin zilnic.

Insa in ritmul acesta se pare ca cei tineri au cam uitat de socializare, de timpul petrecut in aer liber in defavoarea telefonelor inteligente care ii poarta pe mii de pagini web. Si nu numai aceasta categorie de varsta este oarecum afectata. Daca este sa luam exemplul celor din SUA in curand ne vom orienta care centre de dezintoxicare de internet, cautand acel ceva care sa suplineasca nevoia de activitate statica, de navigare pe internet. Se poate dezvolta o dependenta caci ceea ce face bine poate sa faca si rau.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *