Noutati Servicii Tehnologie

Termostatele programabile – o rezolvare moderna pentru confortul din casa

saluscontrols.roTermostatele de ambient sunt o alegere populara in societatea curenta, acestea fiind preferate de tot mai multi pentru confortul pe care reusesc sa il aduca in locuinte. Cu atat mai in atentia publicului sunt termostatele programabile, acestea fiind mai performante si cu o functionare intuitiva.

Rolul termostatelor programabile este acela de a modifica temperatura din locuinta in mod automat, dupa programul pe care proprietarul il stabileste. Este un reper gama de termostate inteligente Salus care ofera posibiliatea de programare pentru ca vin la pachet si cu alte functii ce fac utilizarea mai practica si mai placuta.

Termostatele programabile – caracteristici si avantaje

Daca vei analiza lista de optiuni ce vizeaza termostate inteligente Salus vei vedea ca alegerea va inclina spre cele programabile. Acestea iti permit sa setezi un program personalizat pentru sistemul de incalzire si sa incalzesti locuinta numai atunci cand este necesar. Este o modalitate excelenta de a realiza economii insemnate la intretinerea pe timp de iarna care da batai de cap multora.

Cat despre costurile unui astfel de dispozitiv, vei ajunge la concluzia ca este o investitie destul de avantajoasa, mai ales ca vei face ulterior economii la intretinere si vei avea facturi mai mici de achitat. Reusesti astfel sa amortizezi investitia intr-un timp destul de scurt.

Iti convine sa cumperi un termostat programabil pentru ca iti permite sa optezi pentru un program care sa se plieze exact pe nevoile tale, astfel evitand a face risipa de energie, mai ales cand esti plecat de acasa.

Atunci cand doresti sa faci alegerea unui termostat programabil pentru locuinta proprie, este esential sa tii cont de tipul de program de care stii ca ai nevoie. Asta inseamna sa iei in considerare perioadele de timp in care lipsesti de acasa, orele obisnuite la care lipsesti si alte astfel de detalii.

In general, modelele de termostate inteligente Salus programabile pot sa prezinte programe diverse, fie pe 7 zile, fie pe 5+2 zile, sau alte combinatii de intervale. In alegerea unuia trebuie sa te raportezi atat la nevoile tale, cat si la cele ale familiei tale, la flexibilitatea necesara.

Un model cu programare pentru 7 zile este potrivit celor care doresc ca in fiecare zi sa stabileasca un anumit nivel al temperaturii. Este considerat modelul cel mai flexibil, fiind ideal pentru cei care locuiesc la casa si au un program zilnic plin.

Cel cu program pentru 5 zile + 2 este special dedicat celor cinci zile de munca din saptamana, respectiv pentru cele doua zile de weekend. In general il aleg cei care au programul stabil.

O functie extra specifica gamei de termostate inteligente Salus este setarea de vacanta. Aceasta permite sa faci modificari in programul termostatului pentru a pastra o temperatura scazuta atunci cand ramane casa libera. Este convenabil pentru ca te ajuta sa faci economii de combustibil, dar si pentru ca vei avea mai putin de platit la intretinere. In acest mod stii ca la intoarcere esti intampinat si de o locuinta calduroasa si primitoare. Ca sa revii la programul stabilit anterior nu trebuie decat sa apesi un simplu buton.

Care este acesta si ce alte informatii te pot ajuta sa te bucuri de confort termic optim in locuinta poti afla personal comandand un termostat programabil de pe saluscontrols.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *