Servicii Stiri Trucuri

Tendinte in concedii in 2015

Pentru cei care se respecta, pentru cei care isi dau seama de faptul ca o vacanta este de fapt un merit si nu se pot dezice de un astfel de rasfat exista mereu si un interes in ceea ce priveste trendul din acest punct de vedere. Unii se ghideaza dupa buget, altii dupa topul celor mai populare destinatii de concediu. Fie ca este vorba de bilete avion Bucuresti Istanbul, Bucuresti Grecia si asa mai departe sursa online este cea mai comuna.

Cele mai comune locatii

Exista doua tipologii ale celor care merg in concediu: sunt cei care doresc sa exploreze totul si sa descopere noi locuri, traditii si culturi si cei care prefera sa se relaxeze, cei care doresc sa leneveasca la soare. Asa ca de regula trendurile se mentin pe aceeasi linie de plutire. Locatiile cele mai comune pentru a merge la plaja sunt Corfu, Grecia, Turcia, in timp ce pentru mici si marii exploratori Istanbul este una din cele dorite destinstii. La asta se adauga desigur si orice coltisor din lume.

Exoticul este de asemenea ales. Vei gasi spre exemplu pe www.Aerolines.ro indiferent de locatia aleasa conteaza sa iti stii ordinea de prioritati. In acest sens alege orice insa tine cont ca ce lasi pe ultima suta de metri inseamna deja un minus pentru suma de bani pe care ai putea sa o platesti. Asadar, cu cat timpul de plecare este mai aproape cu atat preturile sunt mai piperate. Nu uita de asemenea ca sunt tot felul de oferte, de la early booking si pana la last minute asa ca profita de acestea in masura in care poti.

Si daca tot vorbim de trenduri in materie de concedii nu este de ignorat faptul ca ai dori rasfat. Ofertele ce tin de concedii fulll options, de all inclusive asa cum sunt numite in termeni specifici sunt de preferat. sa nu crezi ca vei plati poate mai mult decat ai face-o in mod normal cu orice alt tip de vacanta. Cu putina organizare ai la fel de multe sanse de a plati un pret fair play pentru acel all inclusiv. Si cand te gandesti ca nu va mai trebuie sa platesti extra pentru mancare parca altfel suna totul.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *