general

Tehnologie de varf saptamana asta

Ce puteti cumpara saptamana asta in domeniul celor mai impresionante obiecte de tehnologie existente?

Stabilizator gimbal pentru camera – Flyonix F-series

FlyonixFseries

Diferenta dintre o filmare buna si una foarte buna este stabilitatea. Scurt si la obiect. Singura problema insa este mentinerea stabilitatii in momentul in care te misti ceea ce e ridicol de greu – bine, daca nu ai echipamentul potrivit. Aici intervine Flyonix. Sistemul F-series nu este categoric primul stabilizator de acest gen insa este categoric mai convenabil decat concurenta. Este un stabilitzator potrivit pentru o multime de camere, asa incat indiferent de ce camera folosesti pentru filmare, exista sanse foarte mici sa te chinui sa o atasezi de acest stabilizator. Mai mult decat atat, pretul bate toata competitia.

Verrado – tricicleta electrica pentru drifturi

VerradoDriftTrike

Ei bine, asta inseamna distractie. Realizata de Local Motors, Verrado este cea mai noua, imbunatatita si (cel mai important) versiunea motorizata a tricicletei pentru drift. Nu ai mai auzit pana acum de o tricicleta pentru drift? Ei bine, delecteaza-te. Este practic o tricicleta pentru adulti insa in loc sa fie realizata din plastic ieftin este facuta din metal si are cilindri din pvc pe rotile din spate, fapt ce o face perfecta pentru drifturi in curbe. Sunt ridicol de amuzant de condus si versiunea motorizata, ofera si mai mult amuzament.

Boxa pentru conditii extreme

BigTurtleShell

Boxele portabile sunt cu miile de modele insa cele tari, cele care pot fi aruncate intr-o piscina, trase prin nisip sau scapate pe scari fara probleme, sunt (inca) greu de gasit. Categoria este insa in crestere si cel mai nou adaos este boxa The Big Turtle Shell de la Outdoor Tech. Fata de modelul predecesor, actualul este mai mare, mai puternic atunci cand vine vorba de calitate a sunetului si de durata de viata a bateriei.

Ce gadget-uri noi ai mai descoperit saptamana asta?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *