Realitatea Stiri

Surprinzator: ce nu au fi crezut ca iti este de folos in cariera

Sfaturi vei auzi din toate partile de la toti cei care au, zic ei, o parere de om intelept si trecut prin viata. Doar ca in cele din urma fiecare dintre noi are o experienta si nu se aseamana cu a altora. Iata ce spun unii specialisti cu privirea la construirea unui drum de succes intr-o cariera – poate ca suna surprinzator insa asta nu inseamna ca este ceva mai eficient din acest punct de vedere:

  • Fara planuri pe termen lung. Asta pentru ca nu ai de unde sa stii daca vei ajunge sa iti indeplinesti toate obiectivele. Pentru a te feri de dezamagiri trebuie sa crezi ca le vei putea face pe toate asa ca planurile pe termen lung nu sunt tocmai indicate.
  • Fara dusmani si totusi sunt si cei care nu iti vor vedea si aprecia calitatile. Ce inseamna asta. Nu toata lumea te place cum nici tu la randul tau nu vei face asta. Pur si simplu suntem selectivi in functie de concepte si de propriile puncte de reper. Asta duce desigur si la proasta interpretare a unei persoane sau mai bine zis efectiv la proasta nebagare de seama cand o persoana are aptitudini ce te surprind.
  • Ai si calitati si defecte, dar desigur tu faci din toate o parte buna. Asa ca micile slabiciuni se traduc prin „la ce bun” si mai apoi la faptul ca iti devin calitati si nu defecte.
  • Optimismul si parerea proprie sunt ingrediente de mare interes. In primul rand pentru ca fara incredere ca vei reusi poate ca nu vei ajunge sa faci asta la propriu si mai apoi pentru ca nu trebuie sa fii un robotel care efectiv merge pe acelasi drum banal. Oricand ai o idee ai curajul sa o spui. Nu ai idee cat de mult poti sa pierzi din asta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *