general Sanatate

Sucul de lamaie pentru parul tau

Sucul de lamaie joaca un rol extrem de important in intretinerea parului si a scalpului sanatoase, prin multitudinea de efecte benefice pe care le aduce asupra acestora. In articolul care urmeaza vom vorbi despre cateva dintre utilitatile si beneficiile sale pentru sanatea podoabei tale capilare.

In primul rand trebuie sa spunem ca datorita continutului sau foarte ridicat in vitamina C, sucul de lamaie este extraordinar de benefic pentru mai multe parti ale organismului uman, nu doar pentru par. Totusi, atunci cand vorbim despre sanatatea si frumusetea parului tau, trebuie sa subliniem faptul ca sucul de lamaie este extrem de folositor daca vrei sa-i conferi luciu acestuia. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti aplici sucul de lamaie in par, diluat intr-o cana de apa. Parul tau va capata instantaneu un aspect extrem de lucios si proaspat.

Mai mult decat atat, sucul de lamaie ajuta foarte mult parul sa creasca mai repede. Un masaj facut scalpului cu suc de lamaie amestecat cu lapte de cocos, se poate dovedi a fi extrem de eficient pentru a stimula cresterea in mod natural a parului tau. Pe langa asta, sucul de lamaie se poate dovedi a fi extrem de folositor pentru a reduce matreata, chiar daca aceasta este prezenta din abundenta, din cauza unor afectiuni ale scalpului.

O alta utilizare foarte buna a sucului de lamaie atunci cand vine vorba despre parul tau, este aceea de a-l folosi pentru a scapa de un scalp uleios. Acidul citric prezent in sucul de lamaie poate sa te ajute sa elimini excesul de sebum care se poate produce datorita anumitor factori genetici sau externi.

Sper ca acest articol te va ajuta sa intelegi mai bine cat de folositor se poate dovedi a fi sucul de lamaie pentru scalpul tau si pentru sanatatea podoabei capilare de care dispui.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *