Noutati

Succesul vine o data cu varsta

Pentru fiecare din noi fericirea are  noua interpretare, succesul se defineste diferit. Unii in plan personal, altii in plan profesional, dar cu siguranta succesul este asteptat si mult ravnit. Implinirea idealului in viata vine o data cu varsta? Poate ca da daca crezi in noroc si poate se si intampla.

Vazand diferit perspectivele vietii succesul vine  data cu varsta poate cand tine de ordin material si doar timpu lte ajuta sa economisesti si sa ajungi unde iti doreai, sa cumperi o casa, sa pleci undeva departe, sa iti asiguri retragerea de pe piata muncii. Sau nu vine  data cu varsta caci atunci cand soarta iti e prielnica si da norocul peste tine te vezi milionar sau cu succes intr-o afecere inca din tinerete.

Suntem tentati sa credem ca o data cu varsta vine succesul pentru ca vine si intelepciunea, in decizii, in pasi de urmat pentru ca acel cela le l-am setat ca tel in viata sa se realizeze. Inveti cum sa colaborezi cu succes, cum sa iti stabilesti prioritatile, cum sa alegi intre ceea ce este bine si zona ta de confort. Dar si tinereatea vine cu spiritul ei tanar si revigorant care te ajuta mai mult decat crezi in tot ceea ce vrei sa faci.

Insa in lupta si drumul nostru catre succes nu pierdem prea mult timp gandindu-ne la acest fapt? Poate ca exista un destin si daca planul vietii noastre sus prescris nu  crespunde cu ceea ce intentionam sa facem deceptia este rezultatul. De aceea opreste-te din cand in cand din drumul tau si rutina zilnica, invata sa asculti si sa te faci inteles, incearca sa surprinzi si sa gusti viata in sine caci totul este o calatorie iar poate nu cu accent pe punctul final ci pe drumul in sine.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.