Blog general

Stres? Fara stres

http://tb.ele.ro/Yoga--cele-mai-bune-pozitii-pentru-a-combate-stresul/b39c8167f6b68366bf/620/350/2/82/Yoga--cele-mai-bune-pozitii-pentru-a-combate-stresul.jpgIn lumea moderna este destul de comun sa auzi de termenul de stres si de depresie cand fiecare aspect al vietii aduce un motiv in plus pentru care sa se adauga inca o picatura in paharul starilor proaste. Rand pe rand de la viata profesionala la cea personala exista cazuri care aduc nemultumire si de aici un intreg cerc vicios. Si sa nu uitam ca un rau nu vine niciodata singur astfel ca din stresul pe care il resimti ajungi sa ai o mai mare predispozitie la boli.

Sa uiti de stres este usor de spus insa greu de facut insa nu si imposibil. Nu ezita sa te gandesti ca fericirea poate ca ti-o vei induce de altfel. Mediteaza la ceea ce faci sau la ce gresesti, la modul in care ai putea sa indrepti anumite lucruri. Si pe cat de banal ti se pare 8 minute de pauza echivaleaza cu o pauza bine meritata. Te vei deconecta de la treburi si stres si cu un oftat adanc ai forte noi sa mergi mai departe.

Sa iti organizezi timpul este fara doar si poate ceea ce te ajuta de asemenea. Se intampla sa fii stresat tocmai din ideea ca nu mai ai timp sa iti rezolvi toate lucrurile insa asta nu va dura la nesfarsit. Spre exemplu se crede ca daca vorbesti la telefon din picioare ai tendinta de a inchide mai repede, grabit fiind sa iti continui treaba, constientizand mai bine ca ai nevoie de acel timp. Fa liste si gestioneaza timpul pentru a evita cazurile de disperare.

Redu consumul de cafea si alcool caci acestea iti pot accentua de fapt starea de stres decat sa te ajute cu ceva. Vei fi mai tensionat si incarcat ca inainte. In egala masura se recomanda a se evita mancarurile cu mult zahar si mai ales zahar alb.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *