Noutati

Steaua 1 la 0 cu Chelsea.

Dragi cititori, sunt eu prea exigent? Sunt stelist de mic, am plans la meciul cu Valencia, insa nu mi se pare nimic formidabil. E ceva normal, avand in vedere ca Steaua e o echipa de top in Europa. Si-au facut dor datoria baietii lui Reghechampf.

E adevarat ca patronul echipei Chelsea, Roman Abramovici are o avere de 11 miliarde de lire, insa daca o sa continuam cu complexele de inferioritate nu o sa ajungem nicaieri! Ne asteapta meciul retur si Steaua Bucuresti trebuie sa fac tot ce este uman posibil pentru a se califica mai departe in Uefa Champions League.

Da, sunt fericit ca Steaua a castigat, pentru ca ne-a confirmat inca odata ca e o echipa mare, iar meciul cu Ajax nu a fost o simpla intamplare. Acum, sa nu subapreciem capacitatea echipei Chelsea, insa cu un pic de os pus la bataie, Steaua se poate califica. Ati observat dragi prieteni ca valorile in fotbalul european s-au nivelat in ultima perioada, probabil si datorita crizei financiare.Da, Steaua a batut pe Chelsea cu  1-0 pentru ca e o echipa mare. Da, e posibil ca stea sa mearga mai departe in Uefa Champions League.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *