stailer
Servicii

Stailer se va lansa in curand si in alte 5 orase! Vezi care sunt acestea

Renumita platforma online Stailer vine cu noi suprize asa cum ne-a promis de ceva timp. Din toamna anului trecut, Stailer si-a demonstrat eficienta si calitatea, fapt pentru care a fost accesata de sute de romani. Venind cu foarte multe beneficii, platforma a revolutionat mergand pe nevoile clientilor de la bun inceput.

Scurt istoric Stailer

S-a lansat in toamna anului trecut, primul oras fiind in Cluj Napoca. Publicul a fost foarte incantat de avantajele ei, fapt pentru care feedback-urile pozitive nu s-au lasat asteptate. Datorita impactului pozitiv, Stailer s-a lansat rapid si in alte 4 orase mari din Romania, respectiv Iasi, Timisoara, Oradea si Bucuresti.

Stailer are scopul de a gasi unii dintre cei mai buni stillisti din aceste zone. Concret, Stailer vine cu o intreaga lista de saloane din aceste orase, unde de altfel te si programeaza intr-un timp foarte scurt, mai putin de 5 minute.

Serviciile din industria beauty regasite pe Stailer sunt complete si complexe, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Poti sa vezi mai multe detalii vezi aici.

Pe Stailer se regasesc toate detaliile necesare pentru a te programa la un salon. Acestea includ serviciile oferite de respectivul salon, fotografii in detaliu cu lucrarile efectuate, durata si preturile serviciilor, locatia exacta prin Google Maps, recenziile celor care au utilizat deja platforma + multe altele.

Cu Stailer ai parte de servicii de inalta calitate, de eficienta in ceea ce priveste timpul cat si siguranta unui loc liber pe scaunul unui salon. In plus, este o platforma 100% gratuita care poate fi accesata de orice persoana, la orice ora din zi sau din noapte.

Cand si unde se va lansa reteaua Stailer

Pana la sfarsitul lunii august reteaua Stailer va fi extinsa in alte 5 orase : Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti si Sibiu.

O veste extraordinara pentru cei care frecventeaza salonale de hair and beauty, asteptand cu nerabdare sa o utilizeze.

Stailer a adus multe zambete pe fetele oamenilor si asta pentru ca a tinut cont de la bun inceput de nevoile clientilor.

Faptul ca ofera calitate la standarde inalte, siguranta, rapiditate si eficienta, cei din comunitate au renuntat cu usurinta la metoda clasica de a da telefoane de la un salon la altul, pentru a gasi un loc liber pe scaun.

Cu Stailer, iti gasesti un loc liber atunci cand tu ai nevoie si nu este necesar sa te pliezi dupa programul stilistului. In plus, daca intervine ceva si nu mai poti ajunge la programare, o poti amana sau anula tot online, fara a da explicatii nimanui.

Este ca un colac de salvare, mai ales in plin sezon de petreceri unde toata lumea are nevoie de serviciile saloanelor de hair and beauty.

Se pare ca surprizele nu se opresc aici, iar de curand a aparut si aplicatia Stailer unde poate fi descarcata din Magazin Play, deci avantajele sunt mult mai multe.

Daca inca nu ai utilizat platforma online Stailer, ai toate motivele sa o faci.

Date de contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *