stailer
Servicii

Stailer, noua aplicație pentru programări la salon disponibilă pe smartphone-uri!

Programările la salon au devenit populare online prin intermediul platformei Stailer. Stailer este locul în care poți rezerva locul la salonul sau hairstylistul preferat, fără să te deplasezi din confortul casei, de la birou sau de la sala de fitness. În doar câțiva pași poți obține rezervarea locului și poți să descoperi toate detaliile despre salonul sau hairstylistul respectiv. Noua aplicație pentru programări la salon este acum disponibilă pe smartphone-uri!

Cu ajutorul telefonului te poți programa acum și mai simplu la salon. Stailer dispune de aplicația mobilă disponibilă pe App Store, App Gallery și Google Play. Aceasta este complet gratuită și o poți descărca atât pe telefon, cât și pe tabletă. Dacă vrei ca programările la salon să fie efectuate rapid și fără probleme, descarcă aplicatia Stailer și bucură-te de avantajele sale!

Descoperă toate saloanele din zona ta cu funcția harta interactivă!

Prin intermediul acestei funcții poți vedea toate saloanele din apropiere, care oferă multiple servicii de înfrumusețare. Aceasta se bazează pe locația ta și generează automat saloane și hairstyliștii din zonă. Fiecare hairstylist sau salon are atașată de iconița sa media recenziilor și cât este de aproape de tine. 

Harta Interactivă este extrem de folositoare pentru cei caută rapid o soluție privind găsirea unui salon. Funcția găsește toate saloanele, în loc să cauți tu locația în listă și genul tău. În acest fel, vei putea economisi și mai mult timp. Pentru a afla și mai multe despre programările la salon prin Stailer, citeste si acest articol

Reprogramează-te rapid la salonul obișnuit

Odată ce ai folosit aplicația pentru o programare și ai fost deja să o onorezi, pentru următorul serviciul la același salon nu mai trebuie să parcurgi același proces. Programările se stochează în contul tău și ai posibilitatea de a le repeta oricând. Spre exemplu, la programările periodice precum cele la epilare, la pensat sau la manichiură nu mai trebuie să faci din nou și din nou căutările respective. Din secțiunea ”Programările tale” poți să te reprogramezi oricând la data și ora stabilite de tine. 

De asemenea, prin intermediul aplicației poți seta remindere pentru programările tale. În funcție de intervalul orar la care soliciți reminderul, aplicația va genera automat notificări despre programare. Așadar, nu va trebui să îți faci griji în legătură cu întârzierea sau chiar cu uitarea completă de rezervarea locului la salon.

Stailer detaliază totul extrem de bine atât pe site, cât și în aplicație. Fie că folosești platforma pentru programări sau ai descărcat aplicația, beneficiile sunt aceleași. Vei descoperi aceleași informații despre fiecare salon în parte și nu vei avea surprize în legătură cu prețul. La finalul programării, după ce serviciul ți-a fost prestat, poți să îți spui și tu părerea. Recenziile contează pentru fiecare client în alegerea salonului, cât și pentru salon în vederea menținerii rezultatelor sau chiar îmbunătățirii lor. 

Noua aplicație mobilă revoluționează complet modul în care programările la salon au fost efectuate până acum. Programează-te gratuit în peste 40 de orașe din România!

Contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.