Blog general

Spectacolul vietii, ziua nuntii

Sunt momente in viata cu care nu te intalnesti decat o singura data. Din start sunt pretentii impuse, un inalt standard si o nevoie de a savura totul pana la ultima clipa cu o intensitate ca niciodata alta data. Este si cazul nuntilor, a acelei zile pe care ai planificat-o de multa vreme si care dupa atat de multa straduinta speri sa fie perfecta. Exact ca in basme „si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, cu nunta ce tine 3 zile si 3 nopti acest eveniment este dorit a fi nu numai unic, original in concept insa si calitativ.

O parte esentiala pentru acest eveniment tine de fotograf si implicit de filmarea nuntii. Timpul trece, ziua nuntii si petrecerea nu dureaza o vesnicie si ceea ce ramane este doar amintirea. Nu insa vag ci exact asa cum s-au intamplat lucrurile, cu aceeasi bucurie a chipului, cu aceeasi stralucire din ochi. O frumusete captata pentru totdeauna, o conservarea a frumosului. Fotograful joaca un rol important din acest punct de vedere astfel ca pretentiile vor fi inca de la bun inceput. Caci nu poti cere celui care are o limita sa faca imposibilul pentru tine. Alegerea celui care te va insoti in ziua nuntii este cea care va ghida pe mai tarziu posibilitatile tale, care va oferi amintirea nuntii asa cum ti-o doresti, care va reflecta imaginea nuntii tale din toate punctele de vedere.

Probabil ca recomandarile vor fi necesare si vei alege pe x sau pe y pentru ca ai vazut tu ca s-a comportat exemplar la nunta, ca albumul realizat pentru un cuplu a fost atat de frumos. Ceea ce unii au experimentat sa fie ghidul pentru tine si o alegere usoara este cazul cel mai frecvent. Insa in alegerea fotografului de nunta se va tine cont de o serie de aspecte. Astfel ca informarea este de fapt primul pas de facut. Informeaza-te despre acel fotograf, despre ce tip de pachete de servicii ofera, despre timp, despre concept, despre aptitudinile artistice. La sectiunea contact ConstantinButucStudio vei putea sa formulezi cererea pentru ca mai apoi sa ti se dovedeasca inca de la bun inceput ce se poate oferi vs ceea ce iti doresti. Si pana la urma nu ai avea cum sa sari de aceasta etapa de vreme ce fiecare eveniment este unic si pentru fiecare caz in parte, pentru fiecare nunta si cuplu de miri se stabilesc alte pretentii. Totul personalizat, adaptat evenimentului in cauza si cu amprenta celor care devin personajele principale din poveste.

Asa cum pentru fiecare colaborare in parte se implica partea de interactiune pana cand acel fotograf de nunta sa iti urmareasca pasii si sa imortalizeze totul la nunta ta va fi cel care se dezbraca de secrete. Si asteapta acelasi lucru despre tine. El lucreaza cu aparatul in mana insa dincolo de performanta acestuia sta maiestria celui care il poarta, sta experienta celui care stie ce sa faca cu obiectivul. Dincolo de formalul cazului se stabilesc limite si nevoi, dorinte si visul nuntii. Dincolo de cuvinte se stabileste un stil, o tema, o abordare, un plan artistic.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.