Casa si gradina Servicii

Solutii eficiente pentru amenajarea curtii si gradinii

pavconsult.roFiecare dintre noi isi doreste o casa accesorizata corespunzator, care sa fie aspectuoasa atat la interior cat si la exterior. Daca in materie de interioare fiecare preferinta difera – unii inclina catre un stil rustic, altii catre unul mai modern, iar altii pur si simplu le imbina – in ceea ce priveste exteriorul casei se pune accentul pe amenajari placute dar si durabile. O astfel de solutie am gasit personal, cumparand pentru amenajarea curtii pavele ieftine de la Pavconsult.

Inainte de a face o astfel de achizitie, m-am documentat corespunzator. Am aflat ca pavelele sunt mult mai indicate ca elemente decorative pentru curti, gradini sau alei de pe langa casa, in detrimentul aleilor betonate. Initial aveam un astfel de plan in minte, insa m-am gandit serios la ce avantaje imi oferea un sistem de pavele.

In primul rand, ca proprietar de locuinta, pui accent pe durabilitate. Pavelele in modele variate si gama de borduri pentru alei – produse regasite alaturi de multe altele in oferta PavConsult – sunt foarte rezistente la cicluri repetate inghet-dezghet, la intemperii si schimbari de temperatura. In plus, mai au si avantajul de a putea fi foarte usor reorganizate, in functie de necesar.

Poate ca un proiect initial al aleilor, curtii sau gradinii nu prevede anumite aranjamente florale, pomi plantati sau vreun gard viu. In cazul in care astfel de amenajari au fost realizate integral din beton, la o reamenajare ar trebui sparte si regandite cu totul. Avantajul dat de pavele ieftine si borduri este unul clar: pot fi montate si reorganizate foarte usor, oferind in acelasi timp un aspect aparte al curtii sau gradinii.

Odata montat intregul sistem de pavele, nu am putut ramane decat placut impresionat – totul arata conform proiectului, poate chiar mai bine. La acelasi producator PavConsult am regasit multiple alte solutii in materie de amenajari. Nu lipsesc astfel din oferta rigolele, jgheaburile si alte sisteme de drenare a apei, ori capacele de stalp si coamele de gard cu dublu rol: de infrumusetare dar si de protectie impotriva intemperiilor.

Solutiile oferite multumesc la PavConsult orice exigente: pot fi regasite elemente care sa completeze un cadru rustic, sau pot fi organizate sisteme de pavele si dale pentru a conferi casei stilul modern si minimalist dorit.

 

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. serban spune:

    Care e adresa de email a pagini ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.