Stiri

Silueta de dinainte de nastere e mai usor de recapatat cu un corset modelator!

 

Nasterea reprezinta cel mai frumos eveniment din viata unei femei. Perioada sarcinii, momentul in care naste si tot ce urmeaza dupa aceasta reprezinta practic activitatea principala a unei femei.

Sarcina presupune o multime de modificari in ceea ce priveste corpul acesteia. Sunt femei care in sarcina se ingrasa cateva kg, dar sunt altele care chiar isi maresc greutatea considerabil. Pentru orice femeie este frustrant sa vada cum, de la un corp de greutate normala, ajunge sa ia proportii si trebuie sa poarte haine pe care poate nu le-ar fi purtat niciodata.

Problema mai mare intervine dupa nastere, cand femeia trebuie sa ajunga la greutatea pe care o avea dinainte de sarcina. Unele femei reusesc sa o faca, iar altele nu. Fie ca incearca diverse diete alimentare, fie ca apeleaza la activitati sportive in sali de antrenament (doar dupa o anumita perioada de la nastere este permis, in functie de felul in care au nascut – natural sau prin cezariana) sau in unele cazuri, incearca diverse tratamente medicamentoase ce promit sa fac minuni, femeile de obicei nu se conformeaza si testeaza mereu diverse metode de slabire.

Cele mai indicate metode sunt cu siguranta primele doua: dieta alimentara combinata cu sportul. Este esential sa existe un echilibru intre cele doua pentru ca rezultatele sa fie cele rapide.

Specialistii vin acum si cu o alta metoda ce poate ajuta femeile sa piarda cativa centimetri din talie: corsetul modelator.

Corsetele modelatoare postanatale

Clessidra este un magazin online in cadrul caruia se regaseste o gama variata de corsete modelatoare, atat pentru femeile ce desfasoara activitati sportive si pentru cele ce au o viata sedentara, cat si pentru femeile care, dupa nastere, vor sa revina la silueta avuta inainte de sarcina.

Femeile ce isi doresc o modelare postnatala pot apela cu incredere la un corset special cu ajutorul caruia sa piarda centimetrii considerabili din jurul taliei. Cum se intampla asta? E simplu! Prin compresia realizata de corset in jurul taliei si prin materialul special ce duce la termosudatie, corsetul modelator poate fi aliatul de incredere al tuturor femeilor ce isi doresc o talie mai supla.

In functie de nevoile fiecareia si in functie de bugetul pe care vrea fiecare sa il aloce, orice femeie poate apela la aceasta metoda atat de simpla de slabit.

Pentru a vizualiza gama de corsete modelatoare puse la dispozitie de Clessidra, se poate accesa site-ul oficial, comanda se plaseaza tot acolo si ajunge la domiciul clientului prin curier.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.