Noutati

Si cainii pot avea smartphone

In lumea in care am devenit practic dependenti de smartphone ne gandim cu ce ar putea sa ne mai surprinda lumea tehnologiei. De fapt suntem departe de saturatie asa ca ultimele inventii vin sa atinga si pragul de placeri ale oamenilor. Mai exact bucuria de a detine un caine implica si nevoia de supraveghere. Asa ca s-a inventat smartphone-ul pentru caini.

Desi mult spus smartphone cei de la Motorola s-au gandit la modul in care stapanii de animale au nevoie de un plus de ajutor in monitorizarea animalului. Asa ca functiile acestui dispozitiv sunt cu mult mai imbucuratoare decat se credea. Asadar, Motorola Scout 5000 este tipul de smartphone ce se poarta ca o zgarda.

Purtat de caine, de la distanta, acest tip de zgarda inteligenta vine sa acompanieze orice pas facut de patruped. Cu alte cuvinte, se poate inregistra ce face, se poate viziona ce anume face cainele, in timp ce chiar poti vorbi cu el. Ba mai mult decat atat, acelasi dispozitiv te ajuta sa ii monitorizezi si starea de sanatate in anumiti parametri predefiniti.

Incluzand si un micorfon pentru cei care se gandesca ca vor dori sa comunice direct cu animalul de companie, Motorola Scout 5000 este de mare ajutor. Si asa cand pleaca de acasa stapanii au tot felul de idei pentru a putea urmari ce face cainele. Asa ca acum totul le va fi de mai mare ajutor cand au aucest dispozitiv.

Si pentru ca un caine ar putea fi usor nastrusnic afla ca acest model de zgarda ce se transforma in smartphone nu se poate roade. Este realizat dintr-un material ce nu se roade, nu se crapa deci indiferent cat de brutal o vei folosi – se intelege ca nu este usor sa tii pasul cu un caine- poti fi linistita ca nu ti se va deteriora zgarda cu pricina.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *