general

Sfaturi pentru tipele timide

Timiditatea nu trebuie luata ca pe o boala ci din contra ca pe o trasatura a unei persoane. Te poti folosi de ea chiar si atunci cand filtrezi. Exista cateva mici sfaturi care te pot ajuta in aceasta situatie.

In primul rand trebuie sa observi daca tipul respectiv iti zambeste. Uita-te la tipul care iti place si cand vezi ca acesta te observa trimite-I un mic zambet. Daca observi ca iti zambeste inapoi inseamna ca si lui ii place de tine.
Este important sa fii abordabila. Daca stai numai cu fetele in gasca e prea putin probabil ca tipul respectiv sa vina sa te abordeze. Asa ca din cand in cand mai iesi si singura in pauza.

Nu te teme daca te innrosesti atunci cand el iti vorbeste. Nu este un motiv de panica. Unii barbati cred ca aceasta reactie este chiar dulce. Poti sa-I spui eventual ca prezenta lui te emotioneaza. De asemenea este important sa fii politicoasa. Arata-i ca esti o persoana deschisa chiar daca esti mai timida.

Fii relaxata. Nu te agita ca un Pepsi. Daca simti ca este prea mult pentru tine mergi pana la toaleta spala-te pe fata, respira profund si intaoarce-te inapoi mai curajoasa. Nu uita sa razi mai ales in anumite momente penibile, cu siguranta rasul e o arma perfecta cateodata.
Un lucru foarte important este sa nu te prefaci. Cel mai bine este sa fii tu insuti. Nu te ascunde dupa o alta fata. Barbati nu suporta femeile prefacute. Daca observi ca nu a venit la tine cum te asteptai atunci este cazul sa iei tu initiativa. Scrie numarul tau pe o foita alaturi de un smile si strecoara-il in mana atunci cand treci pe langa el.
Este important sa exersezi la fiecare ocazie mai ales daca esti o tipa timida. Fiecare flitrt te ajuta sa ai mai multa siguranta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.