cartuse-shop.ro
general Servicii Tehnologie

Sfaturi pentru cumpararea unei imprimante

In momentul in care te decizi sa iti cumperi o imprimanta, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. Va trebui sa tii cont de rezolutia maxima la care poate sa listeze, la viteza de listare – numarul de pagini per minut atat in sistem alb-negru cat si color – dar si la consumabile si costurile lor. Este necesara astfel o atentie sporita si pentru tot ceea ce tine de cartuse imprimanta.

Desigur in achizitia unei imprimante se va tine cont in egala masura de costurile de achizitie, cat si de tot ceea ce tine de consumabile si cheltuielile cu acestea. Principalele astfel de cheltuieli le reprezinta inlocuirea sau reumplerea cartuselor de imprimanta.

Scopul utilizarii imprimantei trebuie foarte bine definit in momentul in care se ia decizia de achizitie. Va fi necesara pentru listare cu preponderenta de pagini text, alb-negru, sau va fi vorba de proiecte ample ce vor necesita listari color? Este de asemenea posibil sa fie necesare si imprimante de ultima generatie – este vorba aici de imprimante 3D care necesita cu totul alt tip de consumabile.

Pentru achizitia de consumabile pentru imprimante trendul pietei se orienteaza inevitabil catre online. Gama variata oferita aici poate oferi solutii pentru orice necesitate, astfel o recomandare pentru doritorii de imprimante este si verificarea cartuselor de imprimanta si consumabilelor disponibile pe site-uri de profil precum cartuse-shop.ro. Avantajele achizitiei online, fie ca este vorba de imprimante ori de consumabilele aferente lor, raman aceleasi. Livrarea este rapida, transportul poate fi gratuit la comenzi peste o anumita valoare, promotiile si ofertele pot aduce economii si evitarea gaurilor in buget devine o misiune indeplinita.

Modul de utilizare a imprimantei si necesarul de consumabile mai este de asemenea determinat si de o alta optiune: imprimanta clasica sau un aparat de tip multifunctional. Daca se necesita cea din urma categorie, vor putea fi indeplinite pe langa clasicele imprimari si operatiuni de scanare, copiere, fax ori trimitere de documente direct prin email. Cu cat exista insa mai multe optiuni, cu atat este mai mare si posibilitatea ca o componenta sa se defecteze. Astfel, alegeti un multifunctional doar daca nevoia o impune.

Prin urmare, la achizitia unei imprimante este nevoie de atentie sporita la eficienta produsului, la costurile totale – inclusiv cele cu cartusele de imprimanta, dar in special la scopul utilizarii. Tinand cont de aceste aspecte se va putea face alegerea potrivita in orice situatie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *