Blog

Se închid site-urile de filme Online ?

Se pare că cei de la Pro TV SA care dețin și prostia de site voyo au decis să trimită o adresă către Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în care pârește 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului şi fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis. 

Oare de ce oamenii ăștia vor să pună monopolul pe filmele online, dar în schimb ei nu aduc nimic interesant pe prostia aia de voyo.

Am făcut și eu greșeală să plătesc abonamentul la voyo din curiozitate, să văd ce filme sunt pe site-ul ăla și am rămas mască. Voyo a pus cum spun ei sute de filme dar toate sunt antice și mai ales că toate au fost difuzate pe protv de 4-5 ori.

Eu sunt de acord să plătesc o sumă de bani chiar și 10 euro lunar, dar măcar să văd seriale mai noi nu doar serialele difuzate pe protv și filme artistice de acum 10 ani, care au fost de n ori la tv.

Și acum  o întrebare pentru PRO TV SA : De ce dracu să plătesc un abonament să văd iar filmele văzute de 4-5 ori pe protv ?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *