Blog

Scuza barbatilor si motiv de sanatate- berea si biliardul

Nu este prima data cand auzim ca viata sociala conteaza, ca ar trebui sa tinem cont de timpul pe care il petrecem cu prietenii. Se pare ca a fi singur si izolat inseamna la fel de daunatoare situatie ca si atunci cand esti bolnav. Desi nu te afecteaza poate fizic vorbind are o mare influenta in starea psihica pe care o ai.

Ceea ce pare o scuza perfecta pentru barbati este insa ceea ce specialistii recomanda ca o forma de relaxare si nu numai. Ca si doza de fericire pentru acestia, modalitatea de a avea grija de sanatate se pare ca berea si biliardul, iesirile cu prietenii sunt aspecte care ii mentin pe barbati activi si sanatosi, incetinind procesul de imbatranire.

Studiile arata ca mai cu seama pentru barbatii in varsta, spre exemplu pentru pensionari este benefica o iesire la o partida de biliard. Chiar daca nu implica prea mult efort este totusi ceea ce ii scoate din rutina de zi cu zi si ii pastreaza activi. Exista si miscare fizica care alterneaza cu momentele de pauza, ceea ce ei concret pot face. Cat despre bine de asemenea nu este prima data cand se spune ca un consum moderat ne mentine tineri. Asadar, doua elemente cheie pentru acestia sunt berea si biliardul de care ar trebui sa se bucure destul de des.

Insa dincolo de clasa de pensionari orice barbat ar trebui si ar putea sa beneficieze de ceea ce inseamna viata sociala activa. Chiar daca nu pentru toti biliardul este o placere cel putin iesirea in oras si socializarea sunt importante. De altfel exista o tendinta in acest sens insa unii o considera scuza buna in fata nevestelor. Daca studiile o spun si o confirma insa se pare ca ceea ce este sanatos este insa sfarsit si din sfera placerilor de timp liber.

S-ar putea să-ți placă și...