general

Schimbarea de destin printr-o operatie

Luand exemplul unor practici stravechi insa si in zilele noastre se crede ca liniile din palma pot sa dezvaluie anumite referinte despre destinul omului. Asa cum unii citesc in zatul de cafea, cum altii prefera „sedintele” la cei care prezic viitorul altii sunt convinsi ca metoda liniilor din palma interpretate intr-un fel anume pot sa dezvaluie clar ce se va intampla.

Daca in urma unei „analize” se constata ca o anumita linie poate fi semnul rau din viata care ar putea fi metoda de a schimba ce se poate avand in vedere ca prevede viitorul? Japonezii cred ca o operatie va putea duce la o schimbare de destin. Un astfeld e caz a fost inceputul „trendului” cand un medic a fost intrebat daca poate sa face o operatie pentru a schimba modul in care linia din palma era plasata. Cu o documentatie ce avea sa fie primul pas catre succesul in acest domeniu si mai ales pentru raritatea cazului care a facut posibila atragerea mai multor clienti si totul la un pret destul de simtit medicul s-a stabilit pana la urma targhetul.

Operatia este in medie una destul de usoara care nu depaseste cateva minute pentru a fi realizata. In aceste conditii ai putea crede ca pretul este si el la fel de mic avand in vedere ca nu sunt riscuri, complicatii, ca procedura este simpla. Insa pe departe acest caz caci o astfel de operatie ajunge la aproximativ 1000 de dolari.

Cum justifica pacientii nevoia de o astfel de operatie? Toti se gandesc la destin si la cum pot schimba anumite aspecte astfel ca tendinta in cazul barbatilor este castigul banesc, iar cand vine vorba de femei acestea isi doresc in mod special noroc in casnicie, in dragoste. Desi departe de a putea crede ca o operatie va putea schimba destinul in acest sens medicii cred totusi ca efectul de placebo va fi cel care va aduce reusita pana la urma.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.