general

Scapa eficient de pe parul de pe fata

Parul nu este tocmai preferat de oameni, mai ales de femei. Firele de par sunt inestetice si si sunt imposibil de neobservat. Nu ai cum sa nu observi fire de par mai ales atunci cand vorbim despre o femeie. Este un lucru sa vedem fire de par la barbati si alt lucru sa vedem la femei.

Motivele cresterii firelor de par pe fata

Exista insa adevarate motive pentru care apar fire nedorite de par pe fata femeilor. Este foarte urat sa vezi o femeie cu foarte mult par pe fata. Iata care sunt motivele pentru care apare parul pe fata femeilor:

  • In cazul in care femeia sufera de ovare polichistice sau are disfunctii ale glandelor suprarenale femeia se poate confrunta cu cresterea firelor inestetice de par pe fata.
  • Anticonceptionale au o concentratie destul de mare de hormoni iar acest lucru poate cauza cresterea firelor nedorite par.
  • In cazul in care consumati foarte multe dulciuri nu trebuie sa va mirati in momentul in care va-eti observa fire de par crescute pe fata.
  • Anorexia este un alt factor care cauzeaza cresterea firelor de par. De asemenea se intampla si cu cresterea brusca in greutate.

Motode de combatere a parului de pe fata

In primul rand trebuie sa fiti constienti ca nu trebuie sa faceti astfel incat sa rezolva pe moment o problema. Mai exact nu este suficient sa indepartati parul crescut pe fata ci mai degraba trebuie sa gasiti metode care va fac sa inceteze cresterea lor. Iata cateva tipuri de masti pe care le poti face pentru a evita cresterea excesiva a firelor de par:

  • Iti poti face o masca din turmeric care iti va ajuta foarte mult tenul dar si va inceta cresterea abundenta a firelor de par.
  • O masca din ou si din malai este de asemenea un bun remediu pentru aceasta problema.
    Ceara sau benzile de ceara sunt cele care te ajuta sa indepartezi firele de par de la nivelul fetei.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *