Blog general

Sa mai aflam ce e nou

Cauti cum sa iti redactezi CV-ul. Este mai mult decat iritant cand vei constata ca ceea ce vei gasi de fapt nu este ceea ce doreai sa afli. Practic iti dai seama ca din ce in ce mai multe bloguri urmeaza acelasi ritm, aceeasi cale. E ca si cand ar spune acelasi lucru insa pe un alt ton. Insa cand vine vorba de deinspiratie.info lucrurile se schimba. Aici vei descoperi lucruri noi si aspecte care sa conteze, articole interesante.

Nu gandim superficial astfel ca poate si numele sau este unul sugestiv insa nu de ajuns in a considera blogul unul numai bun de citit. Organizat, oarecum simplist si astfel aducand o usurinta in a cerceta ce inseamna arhiva acestui blog. Cu doua mari categorii de la „alimentatie” si pana la „de prin lume” este deja cu un pas inainte in a veni cu aspecte noi, cu lucruri de dinc0lo de clasic. Nu trateaza superficial temele abordate si de fiecare data se bazeaza pe studiile cercetatorilor, pe ce se intampla in lume, stiri altfel.

Si pentru ca numai puterea exemplului este cea care iti va demonstra realul afla ca vei gasi aici aspecte interesante despre oua. Despre limbajul nonverbal, cum untul de arahide este o modalitate de a depista in prima faza boala uitarii; despre greseli ce te pot costa cariera, dar si cum hainele iti pot afecta starea de sanatate. Rand pe rand astfel de articole demonstreaza cat de diferit este acest blog. Si mai cu seama pentru ca in varianta moderna suntem obisnuiti sa apelam la mancarea procesata si rapida afla cum trebuie sa te educi din acest punct de vedere.

Un blog structurat in doua mari categorii care prezinta ineresantul si mai ales ce ar trebui sa fie interesul zilelor noastre. Cel putin curios de vizitat.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *