general

Prima impresie a evenimentului ce va urma- invitatiile de nunta

Atunci cand ai de ales invitatiile de nunta primul aspect de care te preocupi este cel de stil si design. Prin acestea trebuie sa faci o legatura cu tipul de eveniment, ca tema, ca stil. Cu diferite influente care sa te aduca in punctul in care categoria de invitatii nunta este pe cat de vasta pe atat de confuza pentru ce sa alegi.

O prima corelatie intre eveniment si invitatie poate fi in planul personajelor principale. Tipul de invitatie de nunta in forma si design-ul mirelui si a miresei este doar o prima optiune. Cu o forma de sacou si papion, cu o forma a rochiei albe de mireasa o astfel de invitatie flateaza si impresioneaza pe cei care urmeaza sa ii inviti la nunta. La fel de elegante sunt acele invitatii nunta cu imprimeu al paginii, cu o funda delicata, satinate, cu forme si design departe de simplism. De la cele dreptunghiulare la cele de tip evantai va conta ca si impresie cum se deschide acea invitatie.

O alta categorie, la fel de interesanta, o reprezinta cea cu un stil putin funny. Cu desene si ipostaze amuzante astfel de invitatii nunta se potrivesc perfect unui cuplu cu simtul umorului, atunci cand vine vorba de o nunta cu un stil lejer. Jovialitatea unei astfel de invitatii poate fi defintia exuberantei varstei de aceea multi dintre cei mai tineri viitori miri sunt cei care le aleg. Cu imagini in relief, cu un mire si o mireasa in clasica varianta, cu cei doi in ziua nuntii sau un scurt episod al cererii in casatorie doar imaginatia fiecaruia este limita in reprezentarea prin intermediul invitatiei ceea ce defineste cuplul si evenimentul ce va veni.

Preturile variaza si ele si asta in functie de complexitatea design-ului ales, in functie de categoria de invitatii nunta, de la cele mai noi modele la cele simple, clasice. De asemenea poate fi vorba de cel hand made deci automat maiestria lucrului manual insemnand un pret mai ridicat. Insa varietatea atat a stilurilor cat si a tipurilor de invitaii aduce acel plus in a oferi posibilitatea de a alege ceea ce convine mai bine in ceea ce priveste bugetul.  Iar online pe http://www.invitatie-online.ro/ vei gasi acea gama larga de produse.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *