Noutati

Placerea shopping-ului

De ce condamnam femeile pentru slabiciunea lor de a face shopping? De ce aratam cu degetul spre cele care se doresc cochete? Sunt numeroase glume care se fac pe seama acestui fapt insa gandind la rece este un necesar. Indiferent daca se axeaza pe haine femei, pe haine pentru partenerii lor sau pe orice ar putea deveni un cadou cert este ca shopping-ul este necesar.

Nu mai traim in urma cu ani de zile cand eram limitati de posibilitati si cand nu ne permiteam sa cumparam orice am fi visat. Acum industria hainelor este una extem de variata, extinsa si complexa. De la necesar la accentul pe stil avem haine de toate pentru toti. Si daca saracele femei ai nevoie de motive pentru care sa continue sa isi faca placerea de shopping atunci cu siguranta ca vor gasi si motivele potrivite:

  1. Avem nevoie de haine pentru orice ocazie. Un singur stil nu se potriveste pentru toate ocaziile; un singur stil nu are cum sa se preteze pentru orice tip de eveniment asadar acea garderoba extinsa are si ea o explicatie si anume nevoia de a avea mereu ceva potrivit pentru o ocazie anume. La un eveniment formal se cere o tinuta pe masura, la o iesire in oras poti fi mai relaxata. Insa toate la randul lor au nevoie de completare asa ca o singura bluza sport sau eleganta nu este de ajuns.
  2. Avem nevoie de haine de calitate. In incercarea de a ne defini un stil, in nevoia de a avea haine de calitatea suntem mereu in cautare de haine care sa ni se potriveasca.
  3. Niciodata nu este prea mult ci prea putin. Se spune ca nu exista „nu am ce sa port, nu am haine” ci mai degraba „nu  mai am loc de ele”. Cum spuneam, diversitatea este mereu necesara si incantatoare deci de ce nu ar implica asta si categoria de fashion?

Ne plac femeile cochete insa aratam cu degetul catre ele, gandind ca exagereaza cu shopping-ul. Dar pana la urma si barbatii prefera sa vada femei bine imbracate. Isi doresc sa se mandreasca cu ele de brat. In orice caz, oricat de multe haine ar avea o femeie educatia in stil se invata in timp si mereu va descoperi noi si noi haine care sa ii puna in valoare silueta, frumusetea su feminitatea, in acelasi timp mascand ceea ce nu place ochiului.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *