Blog general

Placerea cafelei va fi inlocuita?

A savura o cafea este inceputul de dimineata pentru multi. Te simti incomplet si fata energie daca sari peste acest tabiet. Un sondaj de opinie recent spune ca in randul romanilor cafeaua este mai populara in randul celor din categoria de varsta intre 35 si 44 de ani. Un roman consuma anual putin peste 2 kilograme de cafea si intr-un top al tarilor Romania se afla pe locul 49 la consumul de cafea. Insa in curand se prea poate ca acest consum sa scada considerabil, asta daca consumatorii vor adopta varianta moderna.

In randul dezavantajelor consumului de cafea ceea ce supara cel mai mult este ingalbenirea dintilor. Ei bine vei scapa de aceste probleme cu spray-ul energizant bazat pe cofeina. Este o inventie unica si ii apartine unui student de 21 de ani, Ben Yu, student la Harvard.

Cum functioneaza spray-ul. Mai degraba un inlocuitor pentru cei care nu au timp efectiv de a savura o cafea acest spray se pulverizeaza pur si simplu, fiind absorbit de piele. Cofeina din continutul sau face ca nivelul de energie sa creasca, exact efectul unui cafele pe care o bei. Recomandat a se folosi de maxim 4 pulverizari pe zi pentru a echivala cu o ceasca de cafea un astfel de spray iti “fura” placerea bauturii de dimineata.

Asa cum inventatorul spune un astfel de spray este energizant, fara calorii sau zahar si fara risc de a afecta pielea intr-un fel. Si intr-o nota comparativa a ceea ce inseamna costurile de cafea sau alte energizante acest mic spray te salveaza la buzunar, insumand un echivalent a 40 de cesti de cafea.

Acest spray fara miros de altfel ar putea fi in curand un alt trend al modernului pe piata. Ramane insa sa vedem in ca masura consumatorii vor adopta aceasta metoda alternativa. Pe langa faptul ca industria de cafea ar avea de suferit redefinim tabieturile. Va fi cafeau istorie?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.