Blog

Piticul de la circ

Să vă povesteesc ce am pățit acum ceva timp, căutam disperat medicamente pentru animalele de la ferma de struti.

Doi struți au avut ceva probleme și doctorul veterinar mi-a spus că trebuie să le fac injecții cu Novasul, dar singura problemă era că produsul ăsta îl poți cumpăra de la farmacii veterinare dar trebuie să îl comanzi  inainte cu 2 zile.

Eu aveam nevoie imediat de produs și cum era Duminică, am zis să încerc la o clinică veterinară poate vor să mă ajute, aveam nevoie de 40ml de novasul să le fac injecțiile. Am întrebat dacă au novasul și dacă mă pot ajuta măcar cu 40ml și asistenta de acolo ma dus la doctor să vădă pentru ce am nevoie.

Cum am intrat în cabinet, doctorul vorbea cu mine ca și cum eram ultimul boschetar și îmi explica ca la  proști și tot spunea că produsul ăla nu să dă la struți că el este doctor de papagali.

I-am spus că nu are dreptate și cu produsul ăsta i-am salvat și în trecut, dar nu înțelegea deloc și mă lua că produsul ăla nu este pentru păsări, că el este doctor la circ.

Eu nu cred că era doctor la circ, după cum arăta și se comporta cu siguranță era piticul ăla care se bagă în tun și face pe tâmpitu în mașini de jucărie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *