Auto

Piese auto pe care le pot cumpara cu incredere de la centrele de dezmembrari

Centrele de dezmembrari sunt destul de populare incat multi dintre proprietarii de masini prefera sa investeasca in piese auto de la astfel de surse, pentru intretinerea masinii. Despre cat de rentabile sunt acestea stim deja, mai ales ca achizitiile de acest gen inseamna costuri mai mici. Desigur, nu orice poate fi cumparat de aici, se exclud mai ales consumabilele.

Iata insa si lista pieselor auto pe care le poti cumpara cu incredere de la centre de dezmembrari:

  • Elemente de caroserie – sunt printre cele mai cautate in astfel de centre. Este si de inteles, dat fiind ca nu exista risc ca inlocuirea unei piese sa aiba legatura cu siguranta si buna functionare a unei masini. Daca ai avut in impact minor si a crapat bara din fata sau spate, pe aceasta o poti inlocui cu una de la dezmembrari, de la acelasi tip de masina. Daca ai noroc, gasesti si exact pe culoare.

Capota, portiere, aripi pot fi gasite in varianta lor originala, din fabrica, tot la dezmembrari.

  • Elemente de interior – in interiorul masinii apare uzura, rugina, apar defectiuni si nimic nu poate fi mai urat pentru un sofer decat sa aiba un interior vadit afectat de trecerea timpului. Aproape orice poate fi gasit la dezemembrari, inclusiv banchete. Volane, elemente din bord, scaune, fete de usi si multe altele pot fi regasite in astfel de stocuri.
  • Piese ce tin de partea mecanica – cum sunt cutiile de viteza, motoarele, cand poate fi mai utila inlocuirea acestora decat reparatia.

Cumpara cu incredere de la Wolcar

Pentru cei care au nevoie si de o sursa de acest gen, Wolcar este o recomandare. Acest centru de dezmembrare este totodata si service autorizat in Craiova. Se adreseaza insa publicului larg cu oferta sa vasta pentru ca pot fi comandate online piesele dorite. Inainte de livrare acestea sunt testate pe bancul de lucru, verificate si la pachet primesc si o garantie de 3 luni.

Asadar, spre deosebire de alte cazuri, aici nu ai riscul de a cumpara ceva ce nu se potriveste sau care nu dureaza. Pentru a gasi piesele dorite tot ce trebuie sa faci este sa filtrezi optiunile in functie de masina, marca, model si an de fabricatie. Acest lucru il vei face in cadrul paginii oficiale.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *