Blog general

Pe sistemul comanda speciala sau un patut la alegere

Vine momentul cand trebuie sa alegi patutul pentru bebe. Din pura superstitie sau pentru ca se amana momentul din diverse motive unii nici nu se gandesc la acest domeniu pana cand nu este timpul. Pana la urma nu urgenteaza cu nimic si nu este iesit din comun ca cel mic sa doarma cu parintii la inceput. Si totusi asta nu se va intampla la nesfarsit. Cum vei face alegerea intre ceea ce vezi in magazine si dorinta de a personaliza totul?

Un patut la comanda vs sa alegi din magazin. Daca in trecut parintii erau oarecum limitati acum sunt diverse oferte care la randul lor sa aduca dileme. Fara indoiala tine de buget, de cat sunt dispusi parintii sa investeasca in asta. Mergand pe principiul totul pentru cel mic si tot ce este mai bun pana la urma este o limita in asta in functie de bugetul familie. Asta va face ca o comanda de patut sa se excluda din start. Sau nu?

Stim ca orice lucru facut pe comanda este mai scump. Si punand partea financiara mai presus de orice excludem si partile avantajoase. Desigur ca te va costa mai mult insa nici nu va mai trebui ulterior sa adaugi alte si alte investitii. Spre exemplu alegi acel tip de patut ce poate deveni si un tarc de joaca sau acel tip de patut ce se poate transforma in pat mai mare, adaptat mai multor categorii de varsta, util asadar pe o perioada mai mare din viata celui mic.

In egala masura este si mai usor sa alegi ce vei gasi in magazin. Te scutesti de pretul unui eventual transport, de asteptari pana cand va fi gata, de emotiile a ceea ceva fi in final. Practic in vezi, il „testezi”, analizezi situatia si dezici pe loc.

Dar fie el din magazin direct, comanda speciala sau nu orice patut implica o alegere si un suport financiar.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *