Blog general

O investitie care merita

Fiecare etapa a vietii copilului este una pe care sa o savurezi. Mai cu seama pentru ca timpul trece foarte repede si parca exista o graba a celui mic de a creste nici nu vei sti cum trec anii. O data cu asta vine insa si grija constanta de a cumpara pentru fiecare etapa alte si alte articole vestimentare si nu numai. Daca ne gandim la nevoia de un patut pentru inceput alegi ce se potriveste cazului pentru ca ulterior sa intervina nevoia de a-l schimba.

Investitia intr-un patut de bebe este cu atat mai importanta cu cat acesta este locul sau personal, intim. Sa ne gandim ca in diverse cazuri se produc alergii si din cauza materialelor ce fac parte din patut. Sa ne gandim ca trebuie sa fie rezistent chiar daca in prima faza copilul este mic. Cerintele pentru un patut, pentru a fi acea investitie care sa merite se refera la:

  • Rezistenta in timp. Desigur ca ar fi atat de convenabil sa cumperi un patut si pana cand nu se ajunge la varsta adolescentei sa nu mai ai nevoie de o alta investitie. Posibil? Posibil caci exista pe piata tot felul de oferte si optiuni in acest sens. Un patut care se transforma intr-un pat din ce in ce mai mare insa care ar insemna o prima investitie poate dubla fata de alte cazuri. 
  • Calitatea. Pentru ca un patut inseamna sa ai grija de modul in care se va odihni cel mic in ceea ce priveste calitatea. Un patut prevazut cu husa, cu un suport pentru ca cel mic sa poata sa fie schimbat in mod igienic, cu jucarii si sistem de leganat etc.
  • Grija. Pentru ca price din jur ar putea fi un pericol pentru cel mic cei mai multi parinti au grija de colturile patului sa fie prevazute cu un sistem de protectie.

Fiecare detaliu conteaza mai ales cand in joc este grija pentru cel mic si investitia pe termen lung.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *