general

Nu ai copii? Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa te bucuri de viata!

Exista avantaje si dezavantaje legate de ideea de a nu avea copii. Persoanele care nu isi doresc sa lase pe cineva in urma ca mostenire pe acest pamant sunt foarte multumiti de viata pe care o duc si nici nu sunt de invinovatit.

Nu ma intelegeti gresit. Iubesc copii, eu imi doresc asa ceva, insa nu toata lumea o face si pentru aceasta decizie si dorinta a lor trebuie respectati si ei asa cum o facem si cu cei ceare au copii si isi doresc asemenea fiinte in viata lor.

Insa, ca si persoanele ce au copii, si cei fara copii dispun de unele avantaje si beneficii mai ales materiale. Cei si cele care nu isi doresc copii pe aceasta lume polueaza mai putin atmosfera si sunt mult mai putin stresati.

Poluarea se refera la faptul ca pentru fiecare scutec folosit pentru un copil, o mama polueaza atmosfera cu mult mai mult decat o face o femeie fara copii. Poate suna ridicol, insa si asta este un motiv suficient de bun pentru a nu dori copii.

Inca un avantaj ar fi faptul ca atunci cand mergi cu avionul undeva, nu va trebui sa te scuzi mereu la ceilalti din jur pentru ca al tau copil face galagie, plange sau se poarta urat cu cei din jur. Nimeni nu iti va arunca priviri urate in timpul zborului si tu vei putea calatori mult mai putin stresat decat avand un copil cu tine de care trebuie sa ai grija.

Nu va trebui sa te uiti niciodata la televizor la vreun post la care nu vrei sa te uiti vreodata, la desene sau la filme ciudate pentru adolescenti, cu personaje puerile sau isterice. Atunci cand iti doresti ceva pentru tine, iti poti cumpara acel ceva imediat si nu va trebui sa-ti faci griji cum ca al tau copil iti va strica lucrul de valoare, iti va murdari hainele sau iti va rupe vreun document important.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.