noua ne pasa
general Medical Realitatea

Noua ne pasa – mesajul transmis de Crucea Rosie

Datorita nefericitelor incidente petrecute acum 10 zile, Crucea Rosie Romania lanseaza un nou slogan pentru toti cei care mai au o farama de inima pentru cei aflati in nevoie.

„Noua ne pasa, impreuna daruim speranta”

Acesta este mesajul pe care cei de la Crucea Rosie il transmit romanilor de pretutindeni, in semn de solidaritate cu victimele cazute in lupta cu fumul din incendiul clubului Colectiv din Bucuresti. De altfel, Crucea Rosie este implicata in proiectele umane care privesc donatii, strangeri de fonduri, dar si de medicamenete si dispozitive de care bolnavii ar avea nevoie in perioada urmatoare. Impreuna cu populatia saritoare si darnica, Crucea Rosie a reusit sa transmita o multime de saltele si de instrumente sterile catre spitalele in care se afla ranitii participanti la concentul rock din data de 30 octombrie 2015.

Noua ne pasa trebuie sa fie sloganul tuturor romanilor, sa fie citit pe buzele tuturor si sa fie un indemn si pentru cei mai tineri dintre noi. Alaturi de Crucea Rosie fiecare roman poate continua lupta pentru o sansa la viata alaturi de cei raniti si aflati internati in sectiile de arsi ale spitalelor din Bucuresti.

De ce sa ne pese?

Pentru ca sunt tineri, pentru ca au o viata inainte, pentru ca pana la nefericitul incident acesti oameni aveau vise, aveau sperante si propriile povesti de iubire. Acum, le-au ramas fricile, sperantele probabil au ars odata cu intreg clubul Colectiv si impreuna cu ei trebuie sa ne transmitem cele mai curate ganduri.

„Noua ne pasa, daruim speranta” este un proiect care doreste sa stranga milioane de ganduri, dar si o multime de bani sau ajutoare care ar putea conduce catre vindecarea ranitilor. Trebuie sa ne pese, pentru ca suntem romani, pentru ca suntem tineri, pentru ca suntem parinti si pentru ca dorim sa alinam o mica parte din suferinta acestor oameni. Este timpul sa militam cu totii pentru o tara mai buna, pentru o tara in care lucrurile respecta legea si pentru o tara in care orice constructie are nevoie de autorizatie si cercetare pe teren. E timpul sa ne pese si sa daruim speranta. Acesta este gandul meu, acesta este mesajul intregii natiuni.  (sursa imagine: http://www.protv.ro/stiri/)

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *